fighter1983 16.03.2015 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 fanty aktualne, xls-tez, stan konta tez uffff... no to byl najgrubszy wieczor dla mnie jak do tej pory Dziekuje Jestem i czuwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.03.2015 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Czemu walniętą? To się nazywa pozytywnie zakręconą.... To pocieszające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 16.03.2015 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Nefer, Fighter lubię ludzi pozytywnie zakręconych A ile dobrego się przez Was dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.03.2015 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 A jak się wszyscy będziemy bawić !!!! I mam nadzieję, że Księżniczki razem z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.03.2015 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 he Polikarpia, normalnie nie mogę Nefer , przez 10 lat (sic!) byłam przekonana , że w awatarze jest Twoje zdjęcie W stroju odświętnym, of course Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.03.2015 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 he Polikarpia, normalnie nie mogę Nefer , przez 10 lat (sic!) byłam przekonana , że w awatarze jest Twoje zdjęcie W stroju odświętnym, of course Szkoda Zochna, że będę musiała Cię rozczarować, ale zrobię wszystko, by zbliżyć się do ideału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 16.03.2015 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Nefer przeciez Ty tak wlasnie wygladasz .... nie wkrecaj innych mowiac , ze jest inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 16.03.2015 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Nefer przeciez Ty tak wlasnie wygladasz .... nie wkrecaj innych mowiac , ze jest inaczej shit... musze isc na silownie....i na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.03.2015 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Nefer przeciez Ty tak wlasnie wygladasz .... nie wkrecaj innych mowiac , ze jest inaczej LOL Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.03.2015 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 shit... musze isc na silownie....i na zakupy Pożyczę Ci długi, czarny, skórzany płaszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 16.03.2015 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Nefer: bo walnięty - to czasem ja jestem i wiem dlaczego... ale takie rzeczy wyczyniać dla kogoś? To tylko zakręceni w tą dobrą stronę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.03.2015 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 (edytowane) Nefer: bo walnięty - to czasem ja jestem i wiem dlaczego... ale takie rzeczy wyczyniać dla kogoś? To tylko zakręceni w tą dobrą stronę... Istnieje taka teoria, że to czysty egoizm Najważniejsze, żeby dziewczyny miały trochę do przodu. Wszystkiego nie załatwimy, ale może trochę uda się pomóc. A ja do zakręconych akcji jestem pierwsza A kto wie - może ktoś przebije Polikarpię ?????????? To też dreszczyk emocji Generalnie : dobra zabawa Poza tym to żadne halo - w końcu nie oddajemy nerki P.s. jak ktoś mnie chce obrazić to może powiedzieć, że jestem "normalna" lub "sympatyczna" Edytowane 16 Marca 2015 przez Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 16.03.2015 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Ok, robie szybkie podsumowanie:Licznik: 11 900Fanty: zaktualizowaneXLS(na 1 stronie - to dla Ciebie Info Balto) - zaktualizowaneAukcja: aktualna Stan na 00:18fighter is away Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 16.03.2015 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Poza tym to żadne halo - w końcu nie oddajemy nerki Eeee, a to żadnych walk na miecze do pierwszej krwi nie będzie? tylko zwykła przebieranka? dla Dziewczynek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 16.03.2015 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 shit... musze isc na silownie....i na zakupy Bez przesady , nie badz dla siebie taki surowy jak ostatnio widzialam Ciebie supermarkecie to wygladales podobnie jak na fotce tylko tych nozy nie zauwazylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 16.03.2015 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Nefer: ktoś kiedyś powiedział, że norma nie istnieje, tylko społeczeństwo jako takie uznaje, zresztą w każdym miejscu inaczej, pewną grupę odchyleń od takiego czy innego ideału jako akceptowalne i podlegające tolerancji. Zgodnie z tą definicją nikt nikogo nie może nazwać normalnym Fighter: dzięki... postaram się zapamiętać... chyba że pęknie 650... wtedy będzie cieżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.03.2015 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Eeee, a to żadnych walk na miecze do pierwszej krwi nie będzie? tylko zwykła przebieranka? dla Dziewczynek? no, ostatecznie możemy sie troche ponap..... - ale w granicach normy, nie przy dzieciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 16.03.2015 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 no, ostatecznie możemy sie troche ponap..... - ale w granicach normy, nie przy dzieciach ta z tymi mieczami a ja takie "nozyki"? wiedzielem... wiedzialem ze sie spier.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.03.2015 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 ta z tymi mieczami a ja takie "nozyki"? wiedzielem... wiedzialem ze sie spier.... Muszę się podszkolić- nawet nie poczujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 16.03.2015 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 To trzeba będzie te miecze bojowe zastąpić ćwiczebnymi - one są ponoć drewniane okute tylko czymś i tępe a nie ostre jak brzytwa.... No i na ćwiczeniach idzie zwykle "do pierwszej krwi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts