Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

he :)

Polikarpia, normalnie nie mogę :)

Nefer ,

przez 10 lat (sic!) byłam przekonana , że w awatarze jest Twoje zdjęcie :)

W stroju odświętnym, of course :)

Szkoda Zochna, że będę musiała Cię rozczarować, ale zrobię wszystko, by zbliżyć się do ideału :)

Nefer: bo walnięty - to czasem ja jestem i wiem dlaczego... ale takie rzeczy wyczyniać dla kogoś? To tylko zakręceni w tą dobrą stronę...

Istnieje taka teoria, że to czysty egoizm :) Najważniejsze, żeby dziewczyny miały trochę do przodu. Wszystkiego nie załatwimy, ale może trochę uda się pomóc. A ja do zakręconych akcji jestem pierwsza :)

A kto wie - może ktoś przebije Polikarpię ?????????? To też dreszczyk emocji :) Generalnie : dobra zabawa :)

Poza tym to żadne halo - w końcu nie oddajemy nerki :)

P.s. jak ktoś mnie chce obrazić to może powiedzieć, że jestem "normalna" lub "sympatyczna" :)

Edytowane przez Nefer

shit... musze isc na silownie....i na zakupy

Bez przesady , nie badz dla siebie taki surowy jak ostatnio widzialam Ciebie supermarkecie to wygladales podobnie jak na fotce tylko tych nozy nie zauwazylam ;)

Nefer: ktoś kiedyś powiedział, że norma nie istnieje, tylko społeczeństwo jako takie uznaje, zresztą w każdym miejscu inaczej, pewną grupę odchyleń od takiego czy innego ideału jako akceptowalne i podlegające tolerancji. Zgodnie z tą definicją nikt nikogo nie może nazwać normalnym ;)

Fighter: dzięki... postaram się zapamiętać... chyba że pęknie 650... wtedy będzie cieżko ;)