Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To trzeba będzie te miecze bojowe zastąpić ćwiczebnymi - one są ponoć drewniane okute tylko czymś i tępe a nie ostre jak brzytwa.... No i na ćwiczeniach idzie zwykle "do pierwszej krwi" ;)

ten jaki specjalista...sie znalazl.... i Ty przeciwko mnie Brutusie?!

wez tam ten pyszczek pod ta kolderke schowaj...

:p oj bedzie smiesznie :)

F: jak przeciw tobie - ty masz nożyki a ja piszę o mieczach? Tobie damy takiego fajnego "lewaka" te nigdy nie są ćwiczebne ;) Taktyka jest prosta - jak ktoś pomacha sobie mieczami ćwiczebnymi to w końcu się zmęczy i podda... Widziałeś kiedyś noże ćwiczebne? Bo o łyżce - słyszałem...

Pamiętajcie, że będą dzieci- żadnej agresji nie będzie :rolleyes:.

Aaaaaaaaaaaaaale można liczyć na to,że oprócz siebie przywieziemy gift dla osoby, ktora aukcję wygra :)

To na pewno...

Nef ... a czym tam przyjechac... kur... jest w wawie wypozyczalnia rydwanow?

Sky is the limit :)

Jakby co to jestem wciąż w szoku. Padają rekordy, ale każda, każda, każda złotówka się liczy - to cudowne uczucie, że można wziąć udział w czymś tak niezwykłym.

P.s. dorzuciłam jeszcze kawałek siebie :)

Dobra... posmialismy sie, pozartowalismy, dobrze ze po polnocy :) bo nie wsyztsko sie nadawalo do emisjii przed 22.

Od trzech stron robimy mega OT :)

Zarty na bok, wracamy do licytacji.

Ja sie zegnam z Panstwem, ide obmyslac plan dzialania na spotkanie.

Wracamy do licytacji... bo nam licznik stanal w miejscu :)

Spokojnej nocy i udanych lowow na fanty :)

Dzień dobry wszystkim :)

Człowiek pójdzie tylko się przespać, a tu tyle się działo... :rolleyes:

W związku z decyzją Poli zobowiązuję się dostarczyć jej obraz pod tytułem "Nieuczesana lawenda od serca" za niesamowitą walkę jaką stoczyła podczas aukcji mojego obrazu :) Poli, bardzo dziękuję...

Może dla zachęty do udziału firm w akcjach pomocowych na forum powinniśmy jako forumowicze nadawać jakiś honorowy tytuł ze stosownym znakiem graficznym? Temat do przemyślenia. Patrząc jak niewielu robi tak wiele dla potrzebujących, zastanawiam się jak upowszechnić naszą akcję. Obawiam się, że zbliżamy się do kresu możliwości tej aukcji... :rolleyes:

W galerii fantów uaktualniłem fotki plakietki "Jestem na Forum Muratora" po rewitalizacji. Mam nadzieję, że przełoży się to na wynik aukcji.

O matko i siostro!!! Fighter1983 i Nefer, mam wielką nadzieję, że Wasze prowadzenie aukcji forumowych stanie się już regułą!!!!!! Jesteście...., nie mam słów w moim normalnym słowniku.... :lol2: Ale Was love, love, love,love.... :hug: