Juskra 16.03.2015 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 jesteście Wielcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 16.03.2015 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 To trzeba będzie te miecze bojowe zastąpić ćwiczebnymi - one są ponoć drewniane okute tylko czymś i tępe a nie ostre jak brzytwa.... No i na ćwiczeniach idzie zwykle "do pierwszej krwi" ten jaki specjalista...sie znalazl.... i Ty przeciwko mnie Brutusie?! wez tam ten pyszczek pod ta kolderke schowaj... oj bedzie smiesznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.03.2015 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Wezmę jakiś tępy Nie, nie, nie biję już ludzi. Jestem za duża i za poważna hehehe poza tym w życiu bym ręki na Fightera nie podniosła. W życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 16.03.2015 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 ja tam sie nawet i z całym legionem Nefer-ów moge tluc ... i to nie do pierwszej krwi ale to juz pakiet rozszerzony wiec zapraszam do dalszej licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 16.03.2015 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 F: jak przeciw tobie - ty masz nożyki a ja piszę o mieczach? Tobie damy takiego fajnego "lewaka" te nigdy nie są ćwiczebne Taktyka jest prosta - jak ktoś pomacha sobie mieczami ćwiczebnymi to w końcu się zmęczy i podda... Widziałeś kiedyś noże ćwiczebne? Bo o łyżce - słyszałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.03.2015 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Pamiętajcie, że będą dzieci- żadnej agresji nie będzie . Aaaaaaaaaaaaaale można liczyć na to,że oprócz siebie przywieziemy gift dla osoby, ktora aukcję wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 16.03.2015 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Nef: licznik na 6 cyfr i moge jakas krople krwii wytoczyc albo Ciebie ukluc ... nozem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 16.03.2015 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Pamiętajcie, że będą dzieci- żadnej agresji nie będzie . Aaaaaaaaaaaaaale można liczyć na to,że oprócz siebie przywieziemy gift dla osoby, ktora aukcję wygra To na pewno... Nef ... a czym tam przyjechac... kur... jest w wawie wypozyczalnia rydwanow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.03.2015 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Nef: licznik na 6 cyfr i moge jakas krople krwii wytoczyc albo Ciebie ukluc ... nozem Za 6 cyfr dam się ukłuć Byle nie w tętnicę szyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 16.03.2015 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 F: Agencja Artystyczna Kerin - mają w pokazówkach gonitwy rydwanów - więc pewnie i będziesz się mógł dogadać by cię podrzucili tam gdzie trzeba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.03.2015 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 To jeszcze ktoś musi wylicytować zezwolenie na konny przejazd przez miasto Jeszcze trochę nam się z tego drugi Grunwald zrobi Tam historia, a u nas fantasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.03.2015 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Sky is the limit Jakby co to jestem wciąż w szoku. Padają rekordy, ale każda, każda, każda złotówka się liczy - to cudowne uczucie, że można wziąć udział w czymś tak niezwykłym. P.s. dorzuciłam jeszcze kawałek siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 16.03.2015 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Dobra... posmialismy sie, pozartowalismy, dobrze ze po polnocy bo nie wsyztsko sie nadawalo do emisjii przed 22. Od trzech stron robimy mega OT Zarty na bok, wracamy do licytacji. Ja sie zegnam z Panstwem, ide obmyslac plan dzialania na spotkanie. Wracamy do licytacji... bo nam licznik stanal w miejscu Spokojnej nocy i udanych lowow na fanty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 17.03.2015 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 P.s. dorzuciłam jeszcze kawałek siebie taaa, zobaczymy co sie uda z Ciebie odkroic moge zabrac ze soba? edit: i teraz sam siebie powinienem wymoderowac... za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.03.2015 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Chwila przerwy? Dobrze, bo mi serce nie wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.03.2015 01:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 11.900 Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 17.03.2015 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Dzień dobry wszystkim Człowiek pójdzie tylko się przespać, a tu tyle się działo... W związku z decyzją Poli zobowiązuję się dostarczyć jej obraz pod tytułem "Nieuczesana lawenda od serca" za niesamowitą walkę jaką stoczyła podczas aukcji mojego obrazu Poli, bardzo dziękuję... Może dla zachęty do udziału firm w akcjach pomocowych na forum powinniśmy jako forumowicze nadawać jakiś honorowy tytuł ze stosownym znakiem graficznym? Temat do przemyślenia. Patrząc jak niewielu robi tak wiele dla potrzebujących, zastanawiam się jak upowszechnić naszą akcję. Obawiam się, że zbliżamy się do kresu możliwości tej aukcji... W galerii fantów uaktualniłem fotki plakietki "Jestem na Forum Muratora" po rewitalizacji. Mam nadzieję, że przełoży się to na wynik aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.03.2015 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 O matko i siostro!!! Fighter1983 i Nefer, mam wielką nadzieję, że Wasze prowadzenie aukcji forumowych stanie się już regułą!!!!!! Jesteście...., nie mam słów w moim normalnym słowniku.... Ale Was love, love, love,love.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.03.2015 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Jestem pod ogromnym wrażeniem ... brawo i wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 17.03.2015 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 dzieki... kogo dzisiaj sprzedamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts