fighter1983 17.03.2015 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Mmelisa juz 2 klientow przyciagnalem: ewbuxxxo i Hanss, cormac w sumie tez ale ona i tak by sie sama tu wbila i pracuje nad nastepnymi a koledzy z siatki to koledzy z siatki - do grania i do browarkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.03.2015 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 ale bym se wyskoczyla na browarka To ja poprosze o wypicie jednego piffka za mnie oki? w sensie Browar Mmelisy-wypity a ja ide poszperac u siebie i fotke z fantem wstawie... Fighter w sam raz dla Ciebie, badz kolegow taki maly "niezbednik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanss 17.03.2015 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 a ja ide poszperac u siebie i fotke z fantem wstawie... Fighter w sam raz dla Ciebie, badz kolegow taki maly "niezbednik" A już myślałem, że Swoją fotkę jako fanta wrzucisz......Dla Fighter'a bądż kolegów....taki mały niezbędnik:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.03.2015 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 A już myślałem, że Swoją fotkę jako fanta wrzucisz......Dla Fighter'a bądż kolegów....taki mały niezbędnik:D:D:D moje fotki juz sie szwedaly po fm..nawet w stroju Pani Mikolajkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.03.2015 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Jak by wstawić jakieś godne piwko w roli fanta, to browarkowi od Fightera może też by tu zawitali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.03.2015 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 moj fancik wystawilam.. prosze dopisac taaa browarek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 17.03.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Piękny wynik, Fighter, Nefer, Polikarpia jesteście THE BEST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.03.2015 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Mmelisko - Twój fancik ...elegancki breloczek na klucze z funkcją otwieracza wklejony...można licytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 17.03.2015 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Tak sobie siedzę i myślę jakby tu więcej ludzi ściągnąć. Osoby, które tu zaglądają już i tak na pewno przekroczyły swoje budżety , potrzeba nas więcej. Może trzeba przygotować jakiś ładny szablon wiadomości i po kolei wklejać we wszystkich działach i najpopularniejszych wątkach. Wiele osób w ogóle nie czyta prywatnych wiadomości, a w wątku zawsze się to rzuci w oczy. Wielu tylko przegląda wątki i się nie loguje, a nuż się uda i kilka osób wpadnie. Ja jutro rano mogę 2-3h poświęcić i połazić po wątkach i wklejać informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.03.2015 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 jestem "za" Edzia dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.03.2015 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Dobry pomysł Romana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 17.03.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Trzeba próbować różnych możliwości. To kto przygotuje ładny szablon, chwytający za serce ? Ja w tym dobra nie jestem, cyferki mi bliższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 17.03.2015 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Nie chciałbym wpuszczać powietrza i studzic zapalu , ale bez firm nie pociągniemy. A na firmy było za malo czasu. I nic w zamian... A wystarczylyby bannery reklamowe na spotkaniu forum lub krótki wpis na łamach muratora ze aukcje wspierała firma x - producent produktu y. I "lecą" tysiące a nie setki. Zwłaszcza teraz na poczatku sezonu to było takie osiągalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.03.2015 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Romcia, pierwsze zdanie ze stopki Flighter'a jest dobre ja z tych co czytaja i dzialaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 17.03.2015 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 ja po proszę Breloczek na klucze z funkcją otwieracza od MMelisy za 15zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 17.03.2015 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Romcia, pierwsze zdanie ze stopki Flighter'a jest dobre ja z tych co czytaja i dzialaja... też mi się podoba to zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 17.03.2015 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Słoik sosu nr 1 od Jagody za 20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.03.2015 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Nie chciałbym wpuszczać powietrza i studzic zapalu , ale bez firm nie pociągniemy. A na firmy było za malo czasu. I nic w zamian... A wystarczylyby bannery reklamowe na spotkaniu forum lub krótki wpis na łamach muratora ze aukcje wspierała firma x - producent produktu y. I "lecą" tysiące a nie setki. Zwłaszcza teraz na poczatku sezonu to było takie osiągalne. wiesz ze tez to mialam na mysli? Szkoda ze Redakcja nie wspomniala o tym.. aukcja jeszcze sie nie konczy wiec moze Redakcja wypowie sie na ten temat? w numerze np majowym moglby pojawic sie taki wpis na jednej ze stron..bo na kwietniowy za malo czasu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.03.2015 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 ja po proszę Breloczek na klucze z funkcją otwieracza od MMelisy za 15zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.03.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 też mi się podoba to zdanie i moze byc z dopiskiem.. "jak nie fant to przyslowiowa dyszka na konto i daj nam znac, ze sie dolaczyles" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts