Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Redakcjo... liste nickow poprosimy... albo permamentny ban wszystkich ktorzy klikneli ten trojkacik.

No przeciez to sie k...a w pale nie miesci... po co nam TACY forumowicze... po co... takim to wstep wyyyyyyy wzbroniony.

Słuchajcie Dobrzy Ludzie! Nie warto się przejmować takimi sytuacjami, nie zatracajmy się w gorzkich wpisach. Tutaj musi być dobra atmosfera :) Tamtych trzeba zostawić samym sobie. Niech sobie handlują pokątnie, promują niby przypadkiem i zarabiają kaskę. Nigdy nie poczują tego, co można czuć będąc pośród takich jak WY :)

Słuchajcie Dobrzy Ludzie! Nie warto się przejmować takimi sytuacjami, nie zatracajmy się w gorzkich wpisach. Tutaj musi być dobra atmosfera :) Tamtych trzeba zostawić samym sobie. Niech sobie handlują pokątnie, promują niby przypadkiem i zarabiają kaskę. Nigdy nie poczują tego, co można czuć będąc pośród takich jak WY :)

Zgadzam się z Tobą."Tamci" nie warci naszej najmniejszej uwagi.

Poproszę kolczyki od Mirasa za 17zł:-)

Edytowane przez kontradmiral86

skurwysyny.... nic wiecej....

ja bym chcial liste tych co zglaszali "spam" do modow.

Zebym wiedzial kogo omijac szerokim lukiem ... i przyjrzec sie im, czy aby przypadkiem nie sa firemkami na forum... bez PP...

siersciuchy p...ne, pompiarze i kablarze zapewne.... tam jest taki syf.....

dajcie mi mod-a ...

A ja bym prosił żeby nie uogólniać i nie wyciągać tak daleko idących wniosków bez poparcia dowodami. Ja też jestem tzw "pompiarzem" i poczułem się Twoją wypowiedzią dotknięty, bo brałem udział zarówno w licytacji dla Ogniska Marymont, jak i biorę w tej dla Księżniczek.

Pozdrawiam :(

skurwysyny.... nic wiecej....

ja bym chcial liste tych co zglaszali "spam" do modow.

Ja chciałem zgłosić, ale nie zdążyłem. Raz już to pisałem i napiszę ponownie. Wszystko ma swoje miejsce. Redakcja wysłała PW o tym zdarzeniu do WSZYSTKICH użytkowników, po cholerę ponownie SPAMować praktycznie każdy wątek na forum?! Co za dużo to i krowa nie zeżre -- a mnie ta Wasza natarczywość tylko odstraszyła od tego, bądź co bądź, słusznego celu. Gratulacje.

PS Kultury, Panie, kultury.

Edytowane przez Myjk

Panie Myjk ,ten bądź co bądź cel to odrobinę lepsze życie dwóch małych dzieci.

Rozumiem,że nie chcesz się angażować,ok,ale tego ,żeby nie wykazać się tą odrobiną wielkoduszności i po prostu przejść nad takim postem do porządku dziennego zamiast wszczynać awanturę to nie rozumiem,no po prostu nie.

Panie Myjk ,ten bądź co bądź cel to odrobinę lepsze życie dwóch małych dzieci.

Rozumiem,że nie chcesz się angażować,ok,ale tego ,żeby nie wykazać się tą odrobiną wielkoduszności i po prostu przejść nad takim postem do porządku dziennego zamiast wszczynać awanturę to nie rozumiem,no po prostu nie.

Aha, i to jest usprawiedliwienie dla robienia burdelu na forum skoro WSZYSCY forumowicze zostali o tym poinformowani wiadomością prywatną, a później nazywania innych ludzi skurwysynami? Też nie rozumiem, no po prostu, nie. Nawet jeśli cel jest szczytny.

Aha, i to jest usprawiedliwienie dla robienia burdelu na forum skoro WSZYSCY forumowicze zostali o tym poinformowani wiadomością prywatną, a później nazywania innych ludzi skurwysynami? Też nie rozumiem, no po prostu, nie. Nawet jeśli cel jest szczytny.[/quote

]

Myjk, daj spokój :) Czasem kogoś ponosi, ale jeden dodatkowy OT w wątku, raczej nie zasługuje na miano "burdelu" :( szczególnie, że cel szczytny :)

Może się przełamiesz i zalicytujesz jednak? :)