Myjk 18.03.2015 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Eh,życzę Ci ,żebyś nie miał w życiu większych problemów.Szczerze. Dziękuję, tego samego życzę innym. I nadal nie rozumiem, dlaczego niektórzy nie czują naturalnych granic chcąc być świętszymi od Papierza, a inni wyzywają ludzi którzy wiadomość o tej akcji przyjęli do wiadomości i NIE MUSZĄ być informowani o tym 8 kolejnych razy (tyle powiadomień JA otrzymałem i w każdym TO SAMO)... Myjk, daj spokój Czasem kogoś ponosi, ale jeden dodatkowy OT w wątku, raczej nie zasługuje na miano "burdelu" szczególnie, że cel szczytny Może się przełamiesz i zalicytujesz jednak? Pomagam w innym miejscu, ale przemyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 18.03.2015 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 (edytowane) Aha, i to jest usprawiedliwienie dla robienia burdelu na forum skoro WSZYSCY forumowicze zostali o tym poinformowani wiadomością prywatną, a później nazywania innych ludzi skurwysynami? Też nie rozumiem, no po prostu, nie. Nawet jeśli cel jest szczytny. Myjk... syfu na forum jest mnostwo,... wpisy spamerskie, OT, itd... a tu JEDEN wpis w ogladanych czesto watkach przeszkadza? Taki problem jest go po prostu "pominac" i nie czytac? Trzeba zglaszac do moderacji?! Ty tutaj zrobiles 2 wpisy.. zupelnie zbedne, niepotrzebne. I co idac tym tokiem mam zglosic do moderacji? map78 - przepraszam jezeli poczules sie dotkniety, ale zupelnie niepotrzebnie - nie o Tobie to bylo - skoro to nie Ty klikales trojkacik. Nie jest tajemnica, ze najwiecej zametu sieja "pompiarze i kablarze" i sieja go zeby tylko siac. I tylko szukaja powodow, zeby sie z kims "ponapie.." na forum. Przyklad mamy powyzej.... A ten ktory klikal ten trojkat moze sie ujawni... mial jaja zeby kliknac trojkat to niech ma jaja sie pojawic tu z nick-a.... i na spotkaniu forum najlepiej.... assasin jednak chyba bedzie nie z replikami nozy a z oryginalem... Edytowane 18 Marca 2015 przez fighter1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.03.2015 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Co za dużo to i krowa nie zeżre -- a mnie ta Wasza natarczywość tylko odstraszyła od tego, bądź co bądź, słusznego celu. Gratulacje. Myjk, ale zanim odstraszyła Cię nasza natarczywość...jakoś też nie byłeś zainteresowany...prawda? Więc nic straconego. No chyba że.......byłoby miło drobną licytacją zakończyć tę wymianę poglądów, co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 18.03.2015 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 (edytowane) Po prostu wstawmy wszyscy linki w sygnatury. To nam wolno. Duże i zachęcające te linki ♡ Tylko nie krowie linki. Duże i zachęcające tak. To wolno, dzięki temu akcja znajdzie się wszędzie, podana w sposób neutralny a dzięki licznemu gronu zwolenników będzie widoczna. Jako autor "ostrzeżenia" też to zrobię.. Edytowane 18 Marca 2015 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.03.2015 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Dobrze, my tu gadu, gadu, a trzeba rozpocząć TRZYNASTKĘ. Zestaw poduszek od martaMacia - 90 złPoduszka dwustronna 70 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 18.03.2015 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Tolu - dziękujemy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 18.03.2015 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Celem poprawy atmosfery informuję, że W zestawie LEGO DUPLO pojawił się inspektor budowlany, który będzie kontrolował budowę pod względem jakości i monitorował jako obserwator niezależny przebieg licytacji. Jeśli będziecie ładnie licytować tę budowę, inspektor zapowiedział dowóz kolejnych materiałów budowlanych. Jeśli budowa się będzie rozrastać, trzeba będzie pomyśleć o założeniu ogrodu i nieustannych wizytach inwestorów i ich rodziny. Więc do dzieła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.03.2015 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 13 000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 18.03.2015 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Czy ktoś już by ktoś był chętny na książkę od Nefer - http://forum.muratordom.pl/showthread.php?235946-Galeria-fant%C3%B3w/page7 post 140 Jeśli nie - to zaczynam od ceny detalicznej: 49zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 18.03.2015 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Tak, ta książka jest juz licytowana za 100zł - aktualny stan licytacji jest na 1 stronie - zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2015 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Nie potrafię wstawić w stopkę.. ale jestem tu i dopinguję Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 18.03.2015 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Tak, ta książka jest juz licytowana za 100zł - aktualny stan licytacji jest na 1 stronie - zapraszamy Faktycznie, teraz widzę. Więc daję 133zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 18.03.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Bardzo dziękujemy i już aktualizuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.03.2015 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Dziękuję, tego samego życzę innym. I nadal nie rozumiem, dlaczego niektórzy nie czują naturalnych granic chcąc być świętszymi od Papierza, a inni wyzywają ludzi którzy wiadomość o tej akcji przyjęli do wiadomości i NIE MUSZĄ być informowani o tym 8 kolejnych razy (tyle powiadomień JA otrzymałem i w każdym TO SAMO)... Pomagam w innym miejscu, ale przemyślę. Myjk, na powiadomienia jest jedna rada-odhaczyc w ustawieniach wysylanie info na poczte..tam gdzie sie udzielasz masz juz watek w subskrypcji...a gdzie chcesz podgladac-wystarczy ten watek dodac do owej subskrypcji i zawsze bedziesz mial te watki wchodzac w ustawienia w pasku u gory Rowniez biore udzial w pomocy w jeszcze innym miejscu, ale nie potrafie przejsc obojetnie tutaj, nawet jak mnie przelicytuja osoby to i tak pieniazki wplace na konto-tyle ile moge, przyslowiowych butow na wiosne sobie odmowie aby tylko te pare groszy tutaj dorzucic ps. jestem "pompiara" rowniez i zaden tekst tutaj skierowany do pompiarzy mnie nie poruszyl-bo wiem, ze mnie to nie dotyczy... To jak? skusisz sie na breloczek? ma taki fajny obrazeczek i funkcje otwieracza-w sam raz na gorace dni by otworzyc coca cole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.03.2015 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Nie potrafię wstawić w stopkę.. ale jestem tu i dopinguję Będzie dobrze Arniko, Wejdż w swój PROFIL, dalej w USTAWIENIA i potem EDYTUJ SYGNATURĘ. Tam wklej link i dopisz jeśli coś chcesz. Link możesz po wklejeniu skrócić. Potem oczywiście zaakceptuj zmianę Być może masz za dużo linijek w obecnej sygnaturze. Ja musiałam jedną usunąć, żeby pojawił się link do AUKCJI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2015 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 taaak , dojde do siebie za chwile, pojade do firmy i zaktualizuje i wrzuce Ogarniacie klienta FTP jakiegos? bo ten xls trzeba przesylac przez ftp na serwer - moge modom dac dostep po prostu do mojego konta ftp. Fighter - .xls już wisi na Googlach - otwórz pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 18.03.2015 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 To ja na poprawę humoru poproszę: 17. Woda kotłowa - 50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 18.03.2015 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Romana - zdrowie dziękujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.03.2015 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Ksiązka Nefer ,150. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2015 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 'Dzięki Bionda - zaktualizowane 13 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts