Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry :)

Juskra na razie trzymaj fanty, z pewnością znajdą swoich nowych właścicieli :) Jak nie na tej, to na następnej aukcji.

Czas podjąć decyzję o zakończeniu aukcji. Kwota, jaką do tej pory mamy pokrywa prawie 25% potrzeb. To bardzo dużo, bo osiągnęliśmy wszystko SAMI :)

Resztę dozbieramy do końca roku, jak nie na FM, to gdzieś indziej... :yes:

Dzień dobry.

U mnie dziś bez prądu, więc mogę co godzinkę, dwie ,wejść zobaczyć czy coś nie doliczyć, ale to tylko będę mogła robić do 16.00. potem, do 21.00 mnie nie ma.

Redakcjo, aukcję powinnyśmy już zamykać. Wszystkie dotychczasowe trwały 2 tygodnie i te dwa tygodnie ZAWSZE okazywały się być wystarczające. Nie wiem czemu nas Redakcja tym razem tak przeciąga i chce z nas wycisnąć na sile coś, czego nie jesteśmy w stanie zrobić.

Prosimy przerwać milczenie i potraktować nas tutaj dających z siebie ile każdy może, poważnie.

Chce Redakcja zrobić więcej..., bardzo prosimy zrobić.... My, możemy zrobić kolejną aukcję za jakiś czas, albo na spotkaniu we wrześniu. Możemy uzbierać kolejny fanty i kolejne środki by coś zalicytować. Tyle my możemy.

zgadzam się z przedmówcami, czas by redakcja przeszła od słów do czynów.

natomiast taka kwestia - dostałam, jak jeszcze zestaw budowlany Duplo od DorkaS był mój, PW od koleżanki swojaczki, by może ten zestaw przeznaczyć też na wspólne zlicytowanie, dla brata Julki i Karoliny, żeby także dla niego był jakiś prezent z auckji. Widzę, że jeszcze nie przedstawiała tu tej propozycji, więc ją niniejszym wyręczam, jednocześnie popierając i deklarując dołożenie się na 40zł w tym celu. Co Wy na to?