Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Macham i wiosenna pioseneczke dla dziewczynek i ich braciszka zostawiam (w koncu I dzien wiosny mamy :D )

a teraz jade dalej na kolejna aukcje dla 4 rodzenstwa co mamusie stracili w pozarze.... (pewnie wiekszosc wie o kogo chodzi)

ps. jesli spamuje prosze usunac wpis :)

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zdążyłam wrócić przed końcem aukcji. Kilka dni bez dobrego dostępu do netu, a tu takie niespodzianki!! Jesteście wspaniali!!!:hug: A co do Lawendy to czuję się zakłopotana i...cieszę się!!! Dziękuję carver.

P.S. W co ja się ubiorę na ten pierwszy taniec z fighterem, skoro on się tak stroi i krawcowej szuka?! Luuudzie:D

no ładnie się tu dzieje. Trochę byłem bez netu, ale jak widać wróciłem w czas.

No i tak.

Lawenda to chyba jednak będzie moja 300zł :)

Do wspólnych lalek dokładam 135 zł tak żeby było równo.

no dobra gitarę mi zabrali, ale butelki nr 1 od żelki nie oddam. upiję się i będę śpiewał. 150zł

Przeciągaliśmy tę akcję, która jest Waszym wielkim wzruszającym osiągnięciem, ale teraz spokojnie możemy potwierdzić termin 22 marca, jako dzień zakończenia aukcji. Spokojnie, bo też mamy już wszyscy świadomość, że powinien być ciąg dalszy. Założenie jest takie, by zebrać jako forum całą kwotę. Część w aukcji, resztę w różnych kolejnych wydarzeniach. A 26 września spotkamy się w Warszawie na wielkim święcie - spotkaniu forum i finale akcji pomocy Julce i Karolinie.

Dziękujemy. Przed nami finał. W finale gra... Forum Muratora.

I super. Przed nami jeszcze kilka miesięcy. Dzień Dziecka. Ale nie powinniśmy zapominać też o innych potrzebujących na naszym Forum. Mistrzostwem byłaby akcja dla Tomka i jego udział w Zlocie. Nie wiem czy to się uda, ale wybadam grunt wkrótce.

I super. Przed nami jeszcze kilka miesięcy. Dzień Dziecka. Ale nie powinniśmy zapominać też o innych potrzebujących na naszym Forum. Mistrzostwem byłaby akcja dla Tomka i jego udział w Zlocie. Nie wiem czy to się uda, ale wybadam grunt wkrótce.

Ooo, to naprawdę świetny pomysł :) Akcja bardzo wskazana, bo i Tomek i Majka teraz w ogromnym kłopocie :(