Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Poproszę od eedytaa:

2. noc kairu (kulki 8mm) za 40zł

Wszystkie fanty wystawione przez Forumowiczów są wyrazem posiadania przez Nich wielkiego serca i :hug: dla Nich.

Bpis - dziękujemy serdecznie:hug:. Uwaga ostatnie chwile, żeby jeszcze coś wylicytować, przelicytować ....:cool:

Ooo, to naprawdę świetny pomysł :) Akcja bardzo wskazana, bo i Tomek i Majka teraz w ogromnym kłopocie :(

Coś tam mi się obiło o uszy. A Zlot mógłby być też pomocą psychiczną dla Tomka, choć nie wiem czy to nie za duże obciążenie. Się dowiem.

A tu wciąż się dzieję!!!! Lawenda cravera, robi furorę!!! :hug:

Prababko, dzięki serdeczne za walkę o moją serwetkę! :hug:

Nefer, jakbyś jechała do Tomka, to pamiętaj, proszę, o mnie. Chętnie się zabiorę z Tobą, jeśli dasz rady. :hug:

zgadzam się z przedmówcami, czas by redakcja przeszła od słów do czynów.

natomiast taka kwestia - dostałam, jak jeszcze zestaw budowlany Duplo od DorkaS był mój, PW od koleżanki swojaczki, by może ten zestaw przeznaczyć też na wspólne zlicytowanie, dla brata Julki i Karoliny, żeby także dla niego był jakiś prezent z auckji. Widzę, że jeszcze nie przedstawiała tu tej propozycji, więc ją niniejszym wyręczam, jednocześnie popierając i deklarując dołożenie się na 40zł w tym celu. Co Wy na to?

Wiwik, znalazłam tego posta :)

Jasne że się zgadzam.

I myślę, że najpierw wysyłanie rzeczy trzeba uzgodnić z Mirasem i Jego Zoną, może nie chcą bvy nagle ich wszystko zalało.

Nie, nie wydawało :)

Tylko, że nie było żadnej reakcji to już nic nie wklejałam.

Jeśli zestaw ma iść do Mirasa, to myślę, że dorzucę coś bardziej dziewczyńskiego, żeby wszystkie dzieciaki były zadowolone.

Wszystko teraz w Waszych rękach :)