szczupakq 08.03.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Witam wszystkich. Niebawem ruszam z budową i staram się zorganizować wszystkich dostawców, wykonawców itp. Problem mam z oknami gdyż jestem praktycznie zdecydowany na okna firmy Adams bądź Vetrex zresztą po lekturze na tym forum. Dostałem już wyceny z okolicznych firm lecz problemem jest montaż, a właściwie mam problem z wyborem firmy u której zakupie okna wraz z montażem aby byli odpowiedzialni za wszystko. Nie które miejscowe firmy mają złe opinie a inne w ogóle żadnych. I stąd moje pytanie czy w okolicach Lubin, Legnica, Głogów itp. ostatecznie nawet Wrocław macie jakieś firmy które możecie z czystym sumieniem polecić? Nie wiem czy za mocno się przejmuje ale czytając forum często pisze się że 60% zadowolenia z okien to ich prawidłowy montaż który dość często nie jest najlepiej wykonany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczupakq 16.03.2015 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Panowie a co powiecie o tych oknach http://oknopiast.eu/prestige-pasiv ?Firma znajduje sie nie daleko mnie i podobno ma dobrych montażystów. Miał może ktoś z nią styczność ? Wiem że swojego czasu produkowała okna pod szyldem Okno Plasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blokno 18.03.2015 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Witam wszystkich. Niebawem ruszam z budową i staram się zorganizować wszystkich dostawców, wykonawców itp. Problem mam z oknami gdyż jestem praktycznie zdecydowany na okna firmy Adams bądź Vetrex zresztą po lekturze na tym forum. Dostałem już wyceny z okolicznych firm lecz problemem jest montaż, a właściwie mam problem z wyborem firmy u której zakupie okna wraz z montażem aby byli odpowiedzialni za wszystko. Nie które miejscowe firmy mają złe opinie a inne w ogóle żadnych. I stąd moje pytanie czy w okolicach Lubin, Legnica, Głogów itp. ostatecznie nawet Wrocław macie jakieś firmy które możecie z czystym sumieniem polecić? Nie wiem czy za mocno się przejmuje ale czytając forum często pisze się że 60% zadowolenia z okien to ich prawidłowy montaż który dość często nie jest najlepiej wykonany.... Masz we Wrocławiu firmę FIX, która uznana została na ostatniej Budmie za najlepszy salon okienny w Polsce , a ich montażysta uzyskał tytuł mistrzowski. Jak wybierać, to najlepszych.. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts