Sad Ripper 09.03.2015 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Jak w temacie - to nie żart! Otóż mam do posprzątania strych zasypany resztkami waty szklanej i całą masą drobnicy piasku/polepy/pyłu. Tego jest cała masa, a dostęp w niektóre miejsca jest niemożliwy. Oprócz tego po zdjęciu podłóg na piętrze jest cała masa pyłu po polepie - wymieść się nie da, a zwykły odkurzacz to jak z motyką na słońce. Szukałem przemysłowych odkurzaczy, ale nie znalazłem niczego, co by się nadawało. Stąd pytanie: czy istnieją firmy, które świadczą usługi oczyszczania takich miejsc jakimiś wielkimi odkurzaczami? Taki np. stoi na przyczepce, ma silnik spalinowy i za pomocą grubej rury poprowadzonej przez okno wyciąga 2m3 śmiecia ze strychu, nie narażając mnie na śmierć i pylicę płuc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamzzz 10.03.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Zapytaj w firmach które zajmują sie udrażnianiem kanalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 10.03.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 takie bydlaki możesz wypożyczyć tu: http://www.blastrac.pl/maszyny/odkurzacze-przemys%C5%82owe.html Musisz mieć przyłącze trójfazowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 12.03.2015 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Tylko uważaj żeby dzieci nie powciągało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts