Jacek1800 09.03.2015 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Witam, mam prośbę. Czy wiecie może jak zrobić nieregularne połączenie płyty gk z imitacją cegły – płytkami, bądź w inny sposób ale aby efekt końcowy był taki jak na zdjęciach poniżej, tak aby cegła wychodziła z gładkiej ściany (odsłaniała się)? Z góry dziękuję za pomoc. Oczywiście nie chodzi mi tu o skuwaniu tynku i szukaniu pod nim cegieł. Już próbowałem Mam gładką ścianę i chciałbym osiągnąć taki efekt jak na zdjęciach. Jakieś sugestie, propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NAMOW 10.03.2015 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Chyba najprościej będzie wyciąć nieregularnie płytę gk i po prostu ją przykleić na ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts