Bio 24.06.2004 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Darom Opisałeś moją historię przejścia z SDI na neostradę. Też mam swój modem, a obciążyli mnie. Wystawili 6 faktur korygujacych, wyłączyli telefon itd. Czytając Twego posta miałem wrażenie, że to ja go pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 24.06.2004 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Sorry, ale chyba nigdy do nich nie pisałeś... oni nas mają gdzieś, od trzech lat nie odpowiadają na żadne moje pisma, zarówno wysyłane poleconym, jak i zostawiane na dziennik Jeśli już chcą Ci odpowiedzieć - to raczej zadzwonią, żebyś nie miał żadnego dokumentu w ręku. Pisałem i to dużo, 35 pism do oddziału regionalnego, 23 do Radomia. i chyba 12 (o ile dobrze pamiętam do centrali). Może zadziałała teria zmęczenia materiału. Nie oceniaj mnie bo ja wiem co pisałem, a zmienną dość istotną jest tu sam urząd. U mnie akurat to zadziałało a u Ciebie nie. Przykro mi. Pozdrawiam PS. 10 lat temu podłączono mi telefon po ok. 150 pismamch napisanych do tpsa (2 pisma tygodniowo przez ok. 1,5 roku). Ale wtedy nie było żadnej alternatywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jędrzej 24.06.2004 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 jedrzej podłaczenie,instalacja kosztowało mnie 350 zł brutto.Abonament miesieczny 75 zł.. net działa b.dobrze :-?Kochana jest druga wnocy i chyba coś przegapiłem... jaki net, za co płacisz 75 zł, no i przede wszystkim komu. Znaczy, jaka firma daje Ci tę usługę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.06.2004 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Dalszy ciąg obórki. Oczywiśta zgodnie z myśleniem Kalego nikt wczoraj do Kalego nie zadzwonić.Ciekawe kiedy do Kalego przysłać SMS, że mu krowę windykować.A może gdyby Kali myśleć pozytywnie, to by tak nie być. PS. Psychole nazywają to projekcją, jak se pomyślisz tak sie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 25.06.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Nie narzekajcie. Niegdyś gorzej bywało... Powtórzę mój post z konkursu na niedorzeczności Wysłany : 12 Lut 2003 11:52 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- W 1981 roku złożyłem wniosek w TP (wtedy nazywało się to trochę inaczej) o podłączenie telefonu. Właśnie dostałem zawiadmienie, że wniosek został rozpatrzony pozytywnie i należy zgłosić się do TP w celu podpisania umowy. Nie wiem co zrobić, latem zamierzam przeprowadzić się do nowego własnego domu. ___________ NAGRODA - PROSIMY O ADRES [ Ta wiadomość była edytowana przez: Redakcja dnia 2003-02-12 11:43 ] Jedyna korzyść to parasol który Redakcja była uprzejma mi przysłać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 25.06.2004 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Idea daje za złotówkę N6310i badz siemensa S55. Dodatkowo trzeba wziąsć jakiś abonament (nawet za 20zł na połączenia) oraz abonament na 24h/dobe na GPRS za 50zł. Darom mógłbyś coś więcej napisać? Ja tam nokię 6310i mam, co to za abonament w Idea który nazywasz "24h/dobę na GPRS za 50 zł"? Gdzie można znaleźć więcej informacji? Na stronie Idea? Pozdrawiam Ps. A podoba wam się nowe logo tpsa? A wiecie że za to logo tpsa płaci od przychodu 0,06% France Telecom? Czyli jak płacicie 100 zł rachunku to 6 groszy idzie do Francji za to logo. Super, mi się bardzo podoba, a Wam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave 25.06.2004 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Jesli chodzi o to logo to bardziej mi sie kojarzy z arabami i islamem niz z telekomunikacja... A wyjanianie ze chodzilo o & jakos mnie nie przekonuje... D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darom 25.06.2004 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 _Bogus_ powinieneś to znaleźć na stronach vobisu, ale promocja z tego co wiem już sie kończy, czyli najlepiej byłoby do nich zadzwonić. Oczywiście myk w całej imprezce jest taki że musisz kupić odpowiedni sprzet HP. pzdr Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 25.06.2004 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Dave - może się nieprecyzyjnie wyraziłem. To nie logo mi się podoba - jeno taki super sposób transferu funduszy za granicę - opłata za logo - procent od przychodu. To jest super - nie uważasz? Darom - dzięki, poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jędrzej 25.06.2004 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 No faktycznie, kiedyś to mieli przynajmniej całkiem zgrabne logo, a teraz takie francuskie gówno i do tego po angielsku (to już na prawdę perwersja). A do złodziejstwa to już się dawno przyzwyczaiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakauer 29.06.2004 05:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 właśnie dostałem odpowiedź z TP - proponują mi podpisanie umowy: "do 18 m-cy zdeklarują się kiedy będą mogli zainstalować telefon". I pewnie w tym 18 miesiącu powiedzą, że do 2-3 lat może będzie... TP to organizacja przestępcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jędrzej 29.06.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Znaczy chcą Cię zneutralizować, żebyś się nie czepiał, a z umowy zawsze mogą się wycofać (jeśli masz gdziekolwiek jakiś inny telefon to żadnego odszkodowania nie muszą płacić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareg 29.06.2004 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 TESKA podaj namiary na firmę z której usług korzystaszz góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kastel 16.07.2004 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 ostatnio kiedy tpsa reklamowała swoją superofertę na internet omal nie złapałem się w jej sidła... dzięki niebiosom nie dałem się skusić.. a czytając ten temat upewniam się że ten mój obecny operator jest całkiem całkiem... jeszcze żadnych niespodzianek nie miałem (odpukać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka 19.07.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Odświeżam wątek - Do: Tesca i inni zadowoleni z operatorów "nie TPSA" Błagam podajcie więcej szczegółów. TPSA nie chce mi założyć telefonu, a ja mam wyrzuty sumienia bo dzieciaka wywiozłam na wieś i częściowo ograniczyłam dostęp do świata. To już trwa prawie rok! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kastel 20.07.2004 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 mam tel. i internet w dialogu... jednak nie mam pojęcia czy gdzieś poza dolnym śląskiem mają sieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.07.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Ludzie wy się o logo spieracie, a w radiu powiedzieli, że nazwę zmieniają na: TELEPORAŻKA POLSKA S.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts