Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak walczy? z TP SA?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 56
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:-? Sorry, ale chyba nigdy do nich nie pisałeś... oni nas mają gdzieś, od trzech lat nie odpowiadają na żadne moje pisma, zarówno wysyłane poleconym, jak i zostawiane na dziennik

Jeśli już chcą Ci odpowiedzieć - to raczej zadzwonią, żebyś nie miał żadnego dokumentu w ręku.

Pisałem i to dużo, 35 pism do oddziału regionalnego, 23 do Radomia.

:o :o i chyba 12 (o ile dobrze pamiętam do centrali). Może zadziałała teria zmęczenia materiału. Nie oceniaj mnie bo ja wiem co pisałem, a zmienną dość istotną jest tu sam urząd. U mnie akurat to zadziałało a u Ciebie nie. Przykro mi.

Pozdrawiam

PS. 10 lat temu podłączono mi telefon po ok. 150 pismamch napisanych do tpsa (2 pisma tygodniowo przez ok. 1,5 roku). Ale wtedy nie było żadnej alternatywy.

Dalszy ciąg obórki.

Oczywiśta zgodnie z myśleniem Kalego nikt wczoraj do Kalego nie zadzwonić.

Ciekawe kiedy do Kalego przysłać SMS, że mu krowę windykować.

A może gdyby Kali myśleć pozytywnie, to by tak nie być.

PS. Psychole nazywają to projekcją, jak se pomyślisz tak sie stanie.

Nie narzekajcie. Niegdyś gorzej bywało... :wink:

Powtórzę mój post z konkursu na niedorzeczności

Wysłany : 12 Lut 2003 11:52 Temat postu :

--------------------------------------------------------------------------------

W 1981 roku złożyłem wniosek w TP (wtedy nazywało się to trochę inaczej) o podłączenie telefonu. Właśnie dostałem zawiadmienie, że wniosek został rozpatrzony pozytywnie i należy zgłosić się do TP w celu podpisania umowy. Nie wiem co zrobić, latem zamierzam przeprowadzić się do nowego własnego domu.

NAGRODA - PROSIMY O ADRES

[ Ta wiadomość była edytowana przez: Redakcja dnia 2003-02-12 11:43 ]

Jedyna korzyść to parasol który Redakcja była uprzejma mi przysłać...

Idea daje za złotówkę N6310i badz siemensa S55. Dodatkowo trzeba wziąsć jakiś abonament (nawet za 20zł na połączenia) oraz abonament na 24h/dobe na GPRS za 50zł.

Darom mógłbyś coś więcej napisać? Ja tam nokię 6310i mam, co to za abonament w Idea który nazywasz "24h/dobę na GPRS za 50 zł"? Gdzie można znaleźć więcej informacji? Na stronie Idea?

Pozdrawiam

Ps. A podoba wam się nowe logo tpsa? A wiecie że za to logo tpsa płaci od przychodu 0,06% France Telecom? Czyli jak płacicie 100 zł rachunku to 6 groszy idzie do Francji za to logo. Super, mi się bardzo podoba, a Wam?

• 3 weeks później...
ostatnio kiedy tpsa reklamowała swoją superofertę na internet omal nie złapałem się w jej sidła... dzięki niebiosom nie dałem się skusić.. a czytając ten temat upewniam się że ten mój obecny operator jest całkiem całkiem... jeszcze żadnych niespodzianek nie miałem (odpukać)

Odświeżam wątek -

Do: Tesca i inni zadowoleni z operatorów "nie TPSA"

Błagam podajcie więcej szczegółów. TPSA nie chce mi założyć telefonu, a ja mam wyrzuty sumienia bo dzieciaka wywiozłam na wieś :wink: i częściowo ograniczyłam dostęp do świata. To już trwa prawie rok!

Dzięki