dar_o 10.03.2015 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Witajcie.Kable do instalacji chcę położyć sam, a dopiero na końcu będę korzystał z instalatora, który to skonfiguruje, jeśli mnie to przerośnie.Proszę Was o pomoc w doborze kabli, które pod tynk schowam.Potrzebuję puścić:1. Kabel do czujek pir2. Kabel do kontraktonów3. Kable do klawiatur ( 2 sztuki )Powiedzcie mi proszę, jakie kable powinienem kupić by to podłączyć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iF-Jimi 15.03.2015 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 YTDY 6x0,5 do wszystkiego co wymieniłeś. Do niektórych wystarczy 4x0,5 ale jeśli nie znasz się na SSWiN to na wszelki wypadek połóż wszędzie szóstkę. Jeśli myślisz o klawiaturze z ekranem dotykowym to dołóż sobie jeszcze UTP kat. 5e w miejsce klawiatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts