enedue 10.03.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Pytam tutaj, bo tak naprawdę nie za bardzo wiem w którym innym dziale. Jakoś sie nie dogadałam, zaćmienie miała totalne i mimo uwag fachowców popełniłam takiego babola jak kabel do lampy nad drzwiami - 80 cm nad owymi drzwiami. Nie byłoby tak tragicznie, gdyby nie to, że mieszkamy w Polsce, uparcie tutaj pada i wieje i to zazwyczaj od zachodu. Drzwi mam dokładnie na zachód. Miała być dostawiona konstrukcja, która trzymałaby daszek nad drzwiami i moje ukochane pnącza, tyle że nie mam pojęcia jak to pogodzić z tą lampą. Obecnie ściana jest ocieplona, zasiatkowana i dwukrotnie zaklejona. Tynk zakryje kabel idący w dół ? cienkowarstwowy - wątpię? Wykonawca ma bruzdę ryć? Da się? Ma to sens? Może coś poradzicie? Mąż twierdzi, że obecnie kombinuję, jak w Polsce pogodę poprawić, bo mi psuje wizję elewacji . Nie ukrywam, że wolałabym tak jak teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Motor456 11.03.2015 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Nie widzę problemu ze zrobieniem bruzdy, tym bardziej, że dopiero jest etap siatki i kleju. Naturalnie po przesunięciu przewodu trzeba nałożyć klej i zatopić siatkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 12.03.2015 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Dzięki za odpowiedź. Miło wiedzieć. Sama nie wiem, która wersja lampy jest lepsza - centralnie czy z boku? Chyba z boku, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 17.03.2015 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Umieszczenie z boku da Ci możliwość pogodzenia lampy z daszkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 07.04.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Centralnie nad drzwiami to ryzyko kropli bezpośrednio na głowę z tej lampy. A druga wątpliwość to czy lampa od dołu ma szkło tak aby oświetlała bezpośrednio wejście. Bo jeśli nie to w samym wejściu mamy Strefę Cienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kudlacz 07.04.2015 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 O, no prosze, całkiem spoko Przyda mi się na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albertM 09.04.2015 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 No faktycznie to chyba kiepski pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts