malwinkakubus 11.03.2015 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Witam rok temu lub 2 wymieniałem silnik rolety zewnętrznej... Dostałem nowy silnik niestety nie pamiętam jaki to model bo chyba był to firmny Yooda... Musze zmienić położenia krańcowe ale nie pamiętam jak to się robiło... Nie chce demontować rolety może ktoś po zdjęciu będzie wiedział jaki to model... Udało mi się taką fotke zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel2905 11.03.2015 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Witam rok temu lub 2 wymieniałem silnik rolety zewnętrznej... Dostałem nowy silnik niestety nie pamiętam jaki to model bo chyba był to firmny Yooda... Musze zmienić położenia krańcowe ale nie pamiętam jak to się robiło... Nie chce demontować rolety może ktoś po zdjęciu będzie wiedział jaki to model... Udało mi się taką fotke zrobić generalnie masz szczałki która krańcówką jest dolna która górna kręcąc na plus w prawa stronę z godnie z kierunkiem ruchu zegara zwiększasz zakres w druga stronę odejmujesz lub masz instrukcje oryginalna jak to zrobić http://sukcesgroup.pl/wordpress/wp-content/uploads/2014/03/INSTRUKCJA_OBSLUGI_MONTAZU_I_KONSERWCJI_ELEKTRYCZNYCH_NAPEDOW_RUROWYCH.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwinkakubus 12.03.2015 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 no właśnie problem w tym że nie działają te pokrętła. ja kiedyś ustawiałem to ale nie pamiętam jak. nie trzeba ich odprogramować jakoś bo teraz są te stare ustawienia....` Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel2905 12.03.2015 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 no właśnie problem w tym że nie działają te pokrętła. ja kiedyś ustawiałem to ale nie pamiętam jak. nie trzeba ich odprogramować jakoś bo teraz są te stare ustawienia....` generalnie tam jest taki myk ze przekręcenie pokretła nie od razu pokazuje zmiane pozycji najlepij potzem zjechac roleta podam przykład jak masz krańcówkę górną i będziesz zwiększał zakres to roleta ci tego nie pokaże odrazu jak będziesz ujmował zakres to roleta powinna odrazu reagowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwinkakubus 13.03.2015 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 ach.... myślałem że kluczykiem ,,zamyka sie i otwiera rolete" a to służy tylko do powiekszania lub zmniejszania krańcowych położeń... Do samego sterowania i sprawdzania trzeba użyć pilota Dzięki za podp roleta ustawiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts