walu90 12.03.2015 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Witam,W bloku mamy na klatce dodatkowy korytarz oddzielony drzwiami (4 mieszkania). Korytarz ma maksymalnie 30m i planujemy wymianę domofonów. Jedna z lokatorek zadzwoniła do administracji i tam rzucili cenę 1600 zł za 4 mieszkania. Jak dla mnie cena wydaję się wygórowana. Niestety nie wiem co jest w cenie dlatego zanim zadzwonię porozmawiać ze specjalistą który podał tę cenę chciałbym poznać trochę kosztów. Prosiłbym o podanie kosztów co za ile (dodam że chodzi o Warszawskie ceny które mogą być trochę większe) 1. Wymiana kabla (są listwy na klatce)2. Robocizna3. Cena domofonów (tu chyba może być duża rozbieżność)4. Wszelkie inne koszty związane z wymianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Makrelnet 06.04.2015 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Czy to jest wymiana całego systemu tj kasety wywoławczej + 4 unifonów(słuchawek) + centrali domofonowej?Ja ostatnio wymieniałem w domku 2 rodzinnym domofon bez kabla(miwi urmet) Centralka + kaseta bez unifonów i wyszło ok 700 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts