fighter1983 15.03.2015 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Fighter jesli bedziesz kupowal 5 to moge Ci jedna rzecz doradzic, nie kupuj wersji sportowej. Taką właśnie mam, zawieszenie jest zbyt twarde i przy felgach 19 inczowych komfort jazdy jest bardzo niski. Z tego właśnie powodu zmienilem felgi na 17-tki, jest troche lepiej lecz ideału jesdnak troche brakuje. wiem wiem... ja to samo zrobilem z moja 3-ka - na 17tkach zawieszenie dostaje po pi... tak, ze masakra a w 5-ce pewnie to samo bedzie przy 19" spokojnie... 17-tka na ranflacie i gites ewentualnie szarpne ja na 19" i cale kola pojda "do zyda" a co do prezentu jaki dostales: tez dostalem taki od swojej ... i go nie wykorzystalem... nie bylo kiedy, a pozniej zapomnialem i sie przeterminowal... jeste frajere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 15.03.2015 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Runflat-y maja jedną zasadniczą wadę- są pieronsko drogie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kater-acme 15.03.2015 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 (edytowane) I jednak obniżają komfort, a niestety polskie drogi i ulice nadal są jakie są Dołączam koledzy ogólnie do klubu BMW. Na razie jedynie E46 316i '05 (w sumie to bardziej żony, bo ja aż tyle nie jeżdżę), no ale wiadomo, budowa. Ale z inwestorką już uzgodniliśmy, że jak tylko się wprowadzimy i nieco ogarniemy, to potem dukaty idą w motoryzację. Jej podoba się seria 1, więc pewnie jakąś 120D wypadałoby zorganizować. Inwestor mocno napala się na E60, ewentualnie E61, ale na pewno R6. Kolejnej 3 nie chcę bo to jednak małe i mało wygodne... Na razie jednak zęby w ścianę i robimy ocieplenie poddasza i G-K, potem płytki na dole, gaz i dalej oszczędzamy... A, co do podejścia do beemek - pod blokiem parkuję, emblemat z maski znikał mi już 2 x, niedawno na bagażniku ktoś (chyba dłutem) 2 potężne rysy zrobił. Wszystko pod blokiem u mnie. Sąsiedzi jacyś nie teges. Cierpkich uwag od rodziny i kumpli nawet nie zliczę... "BMW kupiłeś? No to będziesz miał wydatki HAHAHA!!!11jeden". "Pewnie pali jak smok, no ale jak się chce szpanować..." Cóż, nie kopię się z koniem z zasady i nie wyjaśniam ile mnie utrzymanie i paliwko (LPG) kosztuje bo i tak nie uwierzą. Murarz który mi SSO i parę innych rzeczy robił śmiga dość świeżą i tłustą X5. Gość od którego działkę kupowałem E60 530xd. Od razu się milej gadało Edytowane 15 Marca 2015 przez kater-acme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 15.03.2015 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 No to ladne kwiatki z tymi znaczkami. Bezczelnosc ludzka nie zna granic... Na co komu one, no chyba tylko na sciane.Sam ostatnio stracilem taki z maski. Po trosze to moja wina, zaprowadzilem auto do myjni i prawdopodobnie myjka cisnieniowa nadruszyla mocowanie. Jadac spowrotem zauwazylem jak cos mi z maski odfruwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 15.03.2015 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 no ja ryse zrobiona kluczem po calej dlugosci od strony pasazera mam, kilka lat temu... szachownice z maski tez stracilem, i 2 z felg... co zrobisz... nic nie zrobisz. co do tekstow na temat "bedziesz mial wydatki", "duzo pali"; "3litry to OC drogie..." itd... przyzwyczaic sie i olac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 15.03.2015 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Runflat-y maja jedną zasadniczą wadę- są pieronsko drogie:P maja jeszcze jedna - wulkanizatorzy je niszcza. mi zniszczyli 2szt zimowe... nie maja sprzetu do zdejmowania runflatow i uszkadzaja bok opony. i pozniej jest problem - bo sie odkleja od felgi. Gamonie jedne. ze o czujnikach cisnienia w oponach nie wspomne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 15.03.2015 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 maja jeszcze jedna - wulkanizatorzy je niszcza. mi zniszczyli 2szt zimowe... nie maja sprzetu do zdejmowania runflatow i uszkadzaja bok opony. i pozniej jest problem - bo sie odkleja od felgi. Gamonie jedne. ze o czujnikach cisnienia w oponach nie wspomne... No to teraz już wiem dlaczego za kazdym razem gdy podjezdzam do wulkanizatora by zmienić opony to sprawdzaja jaki rodzaj opon mam na felgach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 15.03.2015 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 My tu gadu, gadu nastukalismy trzy strony, a autor wątku po jednym wpisie zamilkł Ciekaw jestem dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 15.03.2015 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 My tu gadu, gadu nastukalismy trzy strony, a autor wątku po jednym wpisie zamilkł Ciekaw jestem dlaczego? Bo nie ma czesci do bawarki Chodzcie chlopaki z naszego malego klanu "BMW" na aukcje Zlamy stereotypy, ze tylko "dresy" jezdza bawarkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 15.03.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 My tu gadu, gadu nastukalismy trzy strony, a autor wątku po jednym wpisie zamilkł Ciekaw jestem dlaczego? Może czeka na wpisy o autach z dokładnymi adresami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 28.03.2015 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Bmw x1 Witamy, jaki motorek pod maską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zybel 28.03.2015 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 chevrolet caprice classic 1991buick roadmaster estate wagon 1995 - do sprzedaniagmc vandura g2500 1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomiNeo 28.03.2015 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Mam na imię Tomek, jestem posiadaczem Hondy Civic Coupe 5 generacji w wersji USDM ale wszystkie części mechaniczne są przełożone z wersji VTI lub aftermarket. Silnik 1,6 o aktualnej mocy 225KM rozpędza auto do 100 w 5,7s, Przy normalnej jeździe spala 6,7l/100km. Jestem zwolennikiem starej motoryzacji a najlepiej do tego japońskiej, koszt utrzymania nowych samochodów mnie przeraża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 28.03.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 (edytowane) .....Jestem zwolennikiem starej motoryzacji a najlepiej do tego japońskiej, koszt utrzymania nowych samochodów mnie przeraża. Cos w tym jest, zwłaszcza czytając na https://www.facebook.com/wymiensilnikpl?fref=photo jaki chłam wyjeżdża z fabryk:P Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze nie jest to chińska myśl techniczna... Edytowane 28 Marca 2015 przez Tomaszs131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 10.04.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Tomasz131 cos pod kolor elewacji 4U Pieknie bedzie sie prezentowac na podjezdzie. taki slodziak lol http://pliki.astrobud.pl/grafika/pink206.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 10.04.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Już nie mogę się doczekać reakcji żony o teściach nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 10.04.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Już nie mogę się doczekać reakcji żony o teściach nie wspomnę i chlopakow z budowy i przyjedz z kolega tym samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 10.04.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Którym bo od pięciu minut mam dwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 10.04.2015 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 no nie dam Ci frajdy z jazdy 530xd ... przedni naped, bez dachu... z silnikiem o pojemnosci zapalniczki, w rozu... z kolega przez pol europy hahhahaha nawet ja nie jestem tak okrutny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 10.04.2015 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Na budowę staram się nie przyjeżdżać swoim autem- dobrze wiesz dlaczego.Co do zlotu- to pewnie wybiorę szybszy środek lokomocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts