Sebastian 01.07.2002 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2002 Czy ktoś posiada stojacy kocioł Buderus'a z zasobnikmiem?Jakieś doswiadczenia z użytkowania?Planuję kupić kotłownię gazową Logano - wszelkie uwagi bardzo cenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.07.2002 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2002 Posiadamy. Jeszcze nie użytkujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winston 01.07.2002 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2002 Cześć. Ja też jeszcze nie używam , ale namówili mnie znajomi, którzy używają te zestawy w 2 domach od 4 i 3 lat. Są zachwyceni.Domki w technologii styropianowej(Thermomur).Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian 02.07.2002 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2002 Witam,Wielkie dzieki chyba do Was dołączę - mam nadzieję, że też będę chwalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts