Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomoc w aranżacji dużego pokoju w bloku z balkonem

Szymek128

Recommended Posts

Witam,

Z zawodu jestem informatykiem, lecz nie mam bladego pojęcia w projektowaniu i aranżacji mieszkań nie mam jakiś wizji. Wiem że są osoby które maja ten tzw (smak) i mogą dobrze doradzić ;) . Mogę podać wymiary pokoju jakie będą potrzebne i mniej więcej co bym chciał aby było w tym pokoju. Jeśli chodzi o układ to już dalej nie mam wizji aby to jakoś ciekawie było zrobione i rozmieszczone. Czy mogę prosić kogoś o pomoc :( ???

Edytowane przez Szymek128

Czy poleciłbyś mi model komputera, gdybym powiedziała "chcę komputer, który będzie mieć touchpada"?

Identycznie jest tutaj: jakiego koloru jest podłoga, jakiego drzwi? Ściany są pomalowane? Co oprócz kominka ma być w tym pokoju: sofa, tv, szafa, stół, komoda, fortepian???

Drzwi są ciemny brąz , podłoga jest koloru jasnego ale nie ma problemu gdybym zrobił lakierowanie parkietu w ciemnym kolorze, ściany są białe wszystkie bez płyt.Jeśli chodzi sam pokój to kominek tv 46 cali stół dla gości rozkładany z 4 osób rozciągalny dla 6 osób, kanapa w krztałcie L jakis stolik na kawe do tego jakas komoda na jakies tam np reczniki itd jakis regal na kryształy typu kieliszki , szklanki i chyba to wszystko z moich pomysłów. podesle jeszcze kilka Państwu zdjęć co mi się podoba co na google znalazłem. Jak by jakieś informacje były jeszcze potrzebne to proszę pisać. Bo nie wiem co jeszcze mogę wymienić :/

[ATTACH=CONFIG]308484[/ATTACH]

IMG-20150313-WA0001.jpg

IMG-20150313-WA0000.jpg

Takie cegiełki też mi się podobają nie wiem jak to sie nazywa ale fajnie to wygląda :)

Biokominek-jako-element-dekoracyjny-fot.-Planika.jpg

Co do okien i wyjscia na balkon podpowiedziano mi ze fajnie by wygladaly zasłony jakieś ciemno brązowe grube.

410e0b1946cb486476b725a3aa87dc34_800.jpg

Taką mam podłogę :)

..................................

I ktoś już coś ma ? Ktoś coś wymyślił i może zaproponować. Taka cisza że czuje się głupio że aż tak zaskoczyłem was :)

Edytowane przez Szymek128
nie nabijaj postów - można edytować poprzeni