asicka 13.03.2015 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Myślę i myślę i sama niewiem jak to zrobić aby było dobrze, ładnie i funkcjonalnie.... Podobają mi się kuchnie z wyspą lub półwyspem, ale nie takim małym tylko tak na minimum długość 160 cm (im dłuższa tym lepsza). Podoba mi się również ściana ze słupków od góry do dołu (zdjęcie w załączeniu). Chciałabym mieć również na tyle duży blat, żeby spokojnie mieć miejsce na część roboczą. Czy z tej mojej małej kuchni da się coś fajnego wymyślić? Załączyłam rzut z wszystkimi wymiarami, ale proszę nie patrzeć na układ kuchni gdyż mamy zmienione ścianki tak jak na pustym rzucie. Ewentualnie jest jeszcze możliwość domurowania ścianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 13.03.2015 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 http://images68.fotosik.pl/699/00f88fae74994434med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts