alnara 24.06.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Witam Jestem ciekaw : 1. jakich firm macie zainstalowane kotły, 2. na jakie paliwo, 3. czy jesteście z nich zadowoleni, 4. jak oceniacie stosunek ceny do jakości 5. ile kosztuje Was całoroczny serwis - przeglądy 6. czy kotły polskich firm są warte swojej ceny Ciekawski ze mnie typek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 24.06.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 stary proszę cię wystarczy przelecieć przez 2 góra 3 strony główne :"wymiany doświadczeń" lub „sondaży” i znajdziesz tam co najmniej kilka takich postów poza tym pytanie jest tendencyjne wyobraź sobie że ja pytam Jaki jest najlepszy samochód na świecie ?a twoja kobita jaki jest najlepszy szampon na świecie? Wszystko zależy od tego po co, do czego, ile możesz wydać, czy masz gaz na działce a może będziesz miał przeczytaj posty na ten temat, przemyśl sobie trochę i podłącz się do jakiegoś wątku albo zadaj "prywatnie" konkretne pytania jednemu z forumowiczów.Nie chodzi tu nawet o to że nie chce ci się szukać. problem w tym, że wątek który proponujesz nie ma szans na utrzymanie się w topie. I jak na złość ktoś nad wyraz cierpliwy może w nim napisać coś istotnego. Wtedy to coś istotne zginie w czeluściach innych nie istotnych wątków na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bio 24.06.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Jestem kotlarzem. Zgadzam się z woprzem. Jak widzę reklamę własnego wyrobu ( na forum ), czuję sie jakoś nieswojo. Nie wiem, czy napisał to faktycznie klient, czy dealer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts