matbud83 13.03.2015 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Witam!!!! Położyłem sobie w łazience płytki opoczno gres metalic grafit i po umyciu ich z zaprawy Szopem zostały mi odbarwienia czy jest szansa je jakoś naprawić czy czeka mnie wymiana?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 13.03.2015 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Witam!!!! Położyłem sobie w łazience płytki opoczno gres metalic grafit i po umyciu ich z zaprawy Szopem zostały mi odbarwienia czy jest szansa je jakoś naprawić czy czeka mnie wymiana?? Raczej już tylko wymiana, zapewne próbowałeś je wymyć, więc jeśli nie zeszły plamy to doszło do trwałego wybarwienia. Takie środki stosuje się robiąc próbę by później zastosować na całości. Tym bardziej, że jak pamiętam jest specjalna tabela do stosowania środka i stopnia jego koncentracji w roztworze, dodatkowo po umyciu zalecana jest neutralizacja środka preparatem zasadowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts