owcadwa 13.03.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 (edytowane) Cześć, Piszę, ponieważ od długiego czasu zastanawiam się jak połączyć pokój dzienny z kuchnią. Musi się tam znaleźć wolnostojący stół, tak aby można go było rozłożyć w razie gości. Marzy mi się wyspa jednak wydaje mi się, że nie ma na nią miejsca, a kuchnia przez to stanie się bardzo ciasna. Pomieszczenie jest dużej wielkości, choć przy rozplanowaniu samego miejsca dla wypoczynku i TV wydaje mi się, że odległość będzie za duża. Nie wiem, sama czy projekt, który mam w głowie sprawdzi się w rzeczywistości i czy nie będzie wyglądał jakby cały pokój był bardzo podzielony, chciałabym, żeby to wyglądało spójnie. Proszę o jakieś rady sugestie. Załączam moje projekty i wymiary pokoju. Edytowane 13 Marca 2015 przez owcadwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts