Zdun Darek B 14.12.2016 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Biegasz po forum jak pies...tu szczeknie, tam ukąsi, a tam kły wyszczerzy. Może drzemie w Tobie odrobina cech ludzkich i napiszesz nam co jest nie tak z piecem Kuzniecowa? Plucie na cegły sobie odpuść, bo z kafli Igor też robi... Szkoda komentować takie wpisy... Kasa u Ciebie to może i jest , tylko z kulturą osobistą to słabiutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 14.12.2016 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Termokaust w obudowie np. szamotowej ale nie kaflowej, to kominek czy piec "nie kaflowy" ? To nadal piec , ciepło powstałe w wyniku spalania zostało zmagazynowane w masie pieca i stopniowo będzie uwalniane w drodze promieniowania. I to całe wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 14.12.2016 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Szkoda komentować takie wpisy... Kasa u Ciebie to może i jest , tylko z kulturą osobistą to słabiutko.Wiedziałem, że jak zwykle "inteligentnie" wymigasz się od udzielenia merytorycznej odpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 14.12.2016 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Witam. https://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://kuznetsovstove.com/en/about-the-new-system&prev=search Tak na nią popatrz.To ci pomorze w rozwikłaniu zagadki ,którą mnie poczęstowałeś..Dlaczego nie wiem. Ta strona nie została pobrana z jej oryginalnej lokalizacji za pośrednictwem bezpiecznego połączenia.Po co wklejasz coś za wschodniej granicy. Gdyż na tym wklejaniu za bardzo sie nie znam Przepraszam , jak cos nabroiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.12.2016 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Witam. Ale ja Cie lubię za wiedzę ,którą tu nam prezentujesz.Wiele osób musi ci dorównać , a nie mogą.Popatrz na to z tej strony.;) Też Cię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts