kazik1906 14.03.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 kupilem mieszkanie w domku 5 rodzinnym i mam straszny problem.mieszkam na parterze i nad sobą mam sąsiadów.Jest to stary budynek i podłogi nade mną sasiedzi mają drewnianie(bodajże stropy drewniane).przerabiali strych na mieszkanie,a ja u siebie sufit mam z regipsów.Problem moj polega na tym,że słychać sąsiadów jak chodzą i czasami slychac to tak jakby ktoś młotem walil.Jest to strasznie uciążliwe bo spać nie mozna,a jak dzieciak biega to już masakra.,Chciałbym się dowiedzieć czy mozna ten sufit u mnie jakoś wyciszyć i jakie to byłyby mniej więcej koszty ?mozna np. sciagnać regips i cos dac nad nim i z powrotem regips zamontowac ?a moze inne rozwiązanie???chciałbym coś zrobić z sypialnia 16m2.jezeli chodzi o moj sufit to jest regips -pusto - ich drewniane stropy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts