jasiek311 15.03.2015 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Szanowni Państwo, w związku z chęcią rozwoju i poszerzania swoich kompetencji zawodowych,chcę poznać Państwa opinie dotyczące Waszych idealnych wizji domu jednorodzinnego. PYTANIE: Jak wyobrażasz sobie Twój idealny dom? Czy Twój ideał domu to wolnostojący bungalow, czy może szeregówka? A może wielopokoleniowy bliźniak? Jakiego typu materiały na elewacji powinny być stosowane w naszym klimacie, wg Ciebie? Pytania pozostawiam otwarte i liczę na Waszą chęć opisania wizji idealnego domu jednorodzinnego,nie tylko z zewnątrz, ale również jego wnętrza. Dziękuję i pozdrawiam!jasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekWachacz 24.04.2015 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Muszę się pochwalić, że dom moich marzeń już zbudowałem i to własnymi rękami. Kosztował mnie dużo pieniędzy, czasu i energii, ale w końcu się udało. Dom jest piętrowy z garażem i małą altanką z tyłu domu. Na mojej posiadłości rośnie duże drzewo, na którym zawiesiłem huśtawkę dla mojej córki. Za 20 minut drogi samochodem jest las, do którego chodzę na grzyby. Wnętrzem zajęła się moja żona. Mamy przytulny salon z kominkiem i psa, który się przed nim wygrzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomalbuk 30.07.2015 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Mi zawsze podobały się nietypowe rzeczy, nie jestem tradycjonalistą - domki z kominkiem mają swój urok i są bardzo rodzinne, aczkolwiek mi marzy się postawienie domu pasywnego. W takim właśnie chciałbym zamieszkać. Podoba mi się ich forma oraz rozwiązania, które ułatwiają życie mieszkańcom. Na razie pozostaje mi przeglądać projekty np. na http://domyprocyon.tumblr.com/ Wiadomo, taki dom wiąże się z większymi kosztami, więc jak na razie odkładam pieniądze a za jakiś czas zacznę rozglądać się za kredytem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafix87 22.10.2015 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Ile wizji tyle pomysłów. Projekt domu uważam, że jest jednym z istotniejszych etapów, które określą koszty budowy. Moim idealny projektem domu, który robi ogromne wrażenie , to http://www.e-domy.com.pl/e_166.html?idk=all. Czy finansowo bym podołał, to tego nie jestem pewien. Pewnie będzie ostatecznie parterowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miras72 02.12.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Ile ludzi tyle idealnych domów. Dla mnie ideałem byłby jednopiętrowy domek, z kominem, jaskrawo czerwoną dachówką, balkonikiem oraz niewielkim stawikiem w ogródku. Wpuścić tam pare ryb i czego więcej chcieć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts