ezg2014 15.03.2015 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Przez przypadek odkurzacz wciągnął spory kawałek materiału bawełnopodobnego. Wydaje się , że nic się nie stało. Działa bez problemu. Próbowałem szukać w zbiorniku w jednostce centralnej i nie ma. Boję się, że to utknęło gdzieś w rurach w posadzce i w końcu zatka cały system. Czy można coś zrobić jak rura będzie zatkana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 15.03.2015 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Przez przypadek odkurzacz wciągnął spory kawałek materiału bawełnopodobnego. Wydaje się , że nic się nie stało. Działa bez problemu. Próbowałem szukać w zbiorniku w jednostce centralnej i nie ma. Boję się, że to utknęło gdzieś w rurach w posadzce i w końcu zatka cały system. Czy można coś zrobić jak rura będzie zatkana? Kulki do czyszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ezg2014 15.03.2015 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Dzięki. Czy odkurzacz ma te kulki zassać? Tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 16.03.2015 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Tak , jeśli coś będzie zostanie przez te kulki porwane i wrzucone do zbiornika. zbiornik z kulkami na specjalną budowę wkłada się do gniazda i uruchamiany jest odkurzacz który zasysa je w rurociąg, ich budowa sprzyja zarówno oczyszczaniu rurociągu jak i jego udrażnianiu.Potrzebują na tyle niewielkiej ilości siły ssącej że przy zatkanym rurociągu potrafią dotrzeć do przeszkody.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldona79 29.05.2015 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 No ja się śmiałam jak mi kazali przez zapchany odkurzacz zasysać kulki:D ale pomogło!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts