kitano 16.03.2015 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Witam Trafiła mi się cykliniarka Elektromet sp-25. Wie ktoś może jak tam zamocować papier? Na razie ustaliłem, że trzeba te dwa wałki na dole ustawić w pozycji ścięcia do siebie, włożyć papier i kręcić wałkami, w przeciwne strony, żeby nadciągnąć. Ale tam trochę za duża przerwa zostanie między nimi, żeby się to udało. Brakuje mi jakiejś części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1pezet 16.03.2015 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Witam Trafiła mi się cykliniarka Elektromet sp-25. Wie ktoś może jak tam zamocować papier? Na razie ustaliłem, że trzeba te dwa wałki na dole ustawić w pozycji ścięcia do siebie, włożyć papier i kręcić wałkami, w przeciwne strony, żeby nadciągnąć. Ale tam trochę za duża przerwa zostanie między nimi, żeby się to udało. Brakuje mi jakiejś części? W szczelinę wkładało się wkładkę z papieru ściernego albo cienki pasek gumy podeszwowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts