czarny588 16.03.2015 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Witam, mam pewien problem, i chciałbym się dowiedzieć czy ktoś miał coś podobnego. Otóż położone płytki to gres polerowany gato negro. Po polozeniu gresu w miedzy czasie dokończenie remontu zauważyłem że plytki pod słońce straciły blask a co więcej zmatowiał. Jest to tragiczny efekt. Dla sprawdzenia wziąłem jedna płytkę przemylem specjalnym zmywaczem ale za bardzo nic nie zzadziałał, czy impregnat zniweluje problem? Czy ktoś ma lub miał podobnie?Dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo_mint 18.03.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 ale płytki położone są w domu czy na zewnątrz na jakimś tarasie? były czymś w między czasie przemywane/czyszczone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts