skorpionka 24.06.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Szanowna Redakcjo,czy napradę isnieją obiektywne przyczyny,które uniemożliwiają obowiązek logowania na czacie?Pytam o to dlatego,że jako osoba goszcząca na Waszym forum,oczekuję,że będę traktowana tak jak traktuje się gości.A tymczasem, ilekroć goszczę na czacie,jestem obrzucana, przez jakiegoś dewianta stekiem nieparlamentarnych słów,zresztą nie tylko ja.Nie są to tylko incydenty-sytacja systematycznie powtarza się.Dlatego proszę Gospodarza forum, aby nie sprzyjał sytuacjom w których Jego goście narażeni będą na podobne zachowania.Myślę,że obowiązek logowania na czacie,powstrzyma słowne atakianonimów. Pozdrawiamskorpionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 24.06.2004 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Niestety nie ma takiej technicznej możliwości. Proszę o wiadomość, kiedy ktoś łamie normy na czacie - odetniemy mu dostęp do czatu.Prosze pisać na [email protected] lub [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.06.2004 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 A niby jak???? Przecież Ci pojawiają sie wieczorami, kiedy szanowna redakcyja spędza czas z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bio 31.10.2004 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 A chamota jak grasowała na czacie tak grasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts