Ustilago 17.03.2015 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Witam wszystkich forumowiczów.Nie wiem jak się mam do tego zabrać.Otóż, mam betonowy taras, o wymiarach około 3 x 6 metrów z niewielkim spadkiem ok. 1,5 %.Potrzebuję na tarasie położyć płytki. Wierzchnia warstwa płytek ma być jednak o około 6 cm wyżej niż teraz jest poziom betonu. Więc obecny poziom, muszę podnieść o około 4 cm zachowując spadek ok. 1,5 - do 2 %. Czym ten poziom podnieść? Ponadto taras na obierzach wykończony jest stopniem, który również muszę podnieść o te 4 cm.Jak się do tego zabrać, aby zachować spadek? jak wyrównywać, czy potrzebne jakieś prowadnice? Czy stosować jeszcze jakieś podkłady, izolacje, papy pomiędzy to coś czym muszę podnieść poziom tarasu? Czy to coś, to wylewka, czy może coś innego?Proszę o porady i z góry dziękuję za podpowiedzi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts