Silen 17.03.2015 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Dzień dobry jestem przed zakupem pierwszego własnego mieszkania i w przeszukiwaniu internetu natrafiłem na to forum i od kilku godzin nie mogę się oderwać od komputera Mam nadzieję, że znajdę tu wiele przydatnych informacji, a może samemu uda mi się komuś pomóc w pewnych dziedzinach. Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hellamella 18.03.2015 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Dzień dobry, dzień dobry Jestem Patrycja i już założyłam wątek w którym zadałam pytanie z prośbą więc tam są info z którymi tutaj przybywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silen 18.03.2015 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Bry Miło mi i już nawet zerknąłem na wątek balkonowy i z chęcią bym pomógł, ale niestety budownictwo to nie moje dziedziny, dlatego też się tu zjawiłem Natomiast z przyjemnością jeśli pojawią się jakieś pytania z zakresu historii, prawa, motoryzacji, pewnych dziedzin audio czy rtv to postaram się pomóc, oczywiście na tyle ile będę w stanie BTW pozdrów ode mnie przy okazji piękną Starówkę w stolicy, chciałem przyjechać 01.08., ale niestety w zeszłym roku się nie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts