omatrixo 18.03.2015 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Witam serdecznie piszę, ponieważ mam problem mianowicie odpadł mi po około tygodniu piaskowiec od położenia wszystko było zgodnie z instrukcją... Gruntowanie, odcinanie krawedzi w plytkach, klejenie klejem stone master... ma ktos jakiś pomysł? wcześniej na ścianie było wapno od powstawnia bloku czyli 1993r. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 18.03.2015 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Ja tam pod płytkami widze gładz lub farbe - i stąd problem. Podłorze nie było przygotowane, powinien byc goły tynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piaseksmilow 06.05.2015 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Zerwij do gołej ściany i klej sobie nawet tym o którym piszesz, ale najlepiej liźnij normalnym do płytek A powierzchnię zaimpregnuj. Płytki Ci odpadły, bo jak pisze powyzej turalyon była farba lub wapno, a to jest oczywiście pyłowa powierzchnia, a do tego ci się n ie będzie kleiło. Cokolwiek się klei powierzchnia musi być wolna od pyłu!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 06.05.2015 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 po około tygodniu piaskowiec od położenia wszystko było zgodnie z instrukcją... Gruntowanie, odcinanie krawedzi w plytkach, klejenie klejem stone master... Zabrakło wyczyszczenie powierzchni do gołego tynku. A to co pokazujesz to raczej gips nie piaskowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts