Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wybór sprzętu AGD ????

zone

Recommended Posts

• Odpowiedzi 41
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

yemiołka, a może tak sięwstrzymaj za 2-3 lata ustandaryzują czipy i to na nich będą różne informacje, np. data przydatności do spożycia i lodówka sama tobie powie co należy zjeść i do kiedy. AEG już ćwiczy prototypy, wysrebrzone w środku, żeby się bakterie nie przyklejały. :wink:

witam,

czy moglibyscie doradzic mi jakis okap. mamy aneks kuchenny połaczony z salonem w sumie około 20 m2+2m z przedpokoju.

co polecacie? zastanawialismy sie nad Faberem, ale wydaje sie dosc drogi choc jak na te firme podejrzanie drogi ( model Syntesis 60 za 746 w promocji).

Yemiołka,

zależy ile masz kasy. Ja bym radził z dwoma. One sa z regóły oszczedniejsze, poza tym możesz myc lodówke nie rozmrażajac zamrażarnika - i odwrotnie. poza tum na dwuagregatowej można dokładniej ustawic temp. oddzielnie dla zamrazrki i chłodziarki.

dzięki za pomoc.

kasy oczywiście jak zwykle za mało :D

więc biorę cuś za średniej półki. zaraz zamawiam, ufff 8) 8)

yemiołka, a może tak sięwstrzymaj za 2-3 lata ustandaryzują czipy i to na nich będą różne informacje, np. data przydatności do spożycia i lodówka sama tobie powie co należy zjeść i do kiedy. AEG już ćwiczy prototypy, wysrebrzone w środku, żeby się bakterie nie przyklejały. :wink:

dam se radę bez tego. i tak mam wszystko w lodówie przeterminowane 8)

No ja wlasnie kupilam w Maximedia. Co do lodowki to nie wiem ile taniej wyszlo, bo tego modelu nie znalazlam w zadnym sklepie ale pozostale sprzety faktycznie wychodzily 200-400pln taniej niz najtansza oferta sklepowa w Warszawie.

Ile kosztuje transport z takiego sklepu int. Jesteś zadowolona - sprzet przyjechał ten co chciałaś i bez uszkodzeń itp.? Też chcę się skusić na ich ofertę ale troszkę się boję :oops:

Cześć

Ja kupiłam sprzęt pod zabudowę już rok temu a zamieszkam może we wrześniu. :)

Kuchenkę z płytą ceramiczna z piekarnikiem -Amica podobno jest OK

Miałam kiedys Amicę i byłam zadowolona

Okap Amica myśle że też będzie OK

Zmywarka Whirlpoola już ją używałam i też niby ok.

Kuchenkę i okap odliczyłam w uldze. Skarbówka się nie przyczepiła.

Z perspektywy uważam, że należy brać sprzęt raczej najwyższej klasy lub taki jaki się podoba, bo później się żałuje.

Te 500 zł sie dołoży ale ma się to co się chce.

Ja trochę żałuję, że nie kupiłam lepszej zmywarki (z wyswietklaczem i większa ilością opcji).

Ale za pare lat trzeba i tak wymieniac sprzęt tak więc nic straconego :)

życze udanych zakupów.

Na szczęście istnieją jeszcze zakupy na raty

No ja wlasnie kupilam w Maximedia. Co do lodowki to nie wiem ile taniej wyszlo, bo tego modelu nie znalazlam w zadnym sklepie ale pozostale sprzety faktycznie wychodzily 200-400pln taniej niz najtansza oferta sklepowa w Warszawie.

Ile kosztuje transport z takiego sklepu int. Jesteś zadowolona - sprzet przyjechał ten co chciałaś i bez uszkodzeń itp.? Też chcę się skusić na ich ofertę ale troszkę się boję :oops:

Transport kosztowal 20pln (na terenie Warszawy, pewnie cena jest rozna w zaleznosci od miejsca dostawy). Czekalam 2 tyg bo nie bylo tego modelu w magazynie. Przy odbiorze zdjelismy opakowanie i sprawdzilismy wizualnie, ze nie ma uszkodzen. Niestety od tamtej pory nie mielismy mozliwosci podlaczenia jej :(

• 2 weeks później...
  • 1 month później...