yemiołka 23.07.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 http://www.centrum2000.pl/dzis sprawdzalam; ceny 300-400 mniejsze niz w sklepie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 23.07.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 a na co warto zwrocic uwagę przy zakupie lodówy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.07.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Na ergonomię (co by kręgosłup nie bolał), funkcjonalność (co by na półkach piętrowo nie stało), energożerność ( jak prąd wyłaczą, żeby od razu nie trzeba było jeść wszystkiego z zamrażalnika) no i visage (to dla Pań) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 23.07.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 To ja dopisze jeszcze dla równowagi http://www.maximedia.pl tam jest troszke wiekszy wybór, a ceny tez konkurencyjne (może nawet bardziej).[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 23.07.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 To ja dopisze jeszcze dla równowagi http://www.maximedia.pl tam jest troszke wiekszy wybór, a ceny tez konkurencyjne (może nawet bardziej).[/url] fakt, link lepszy, przebijają ceny o 500!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 23.07.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Yemiołka dodatkowo w niektórych przypadkach(np wieksze zamówienie) można się targować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 23.07.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Ale niektóre towary są tańsze w centrum 2000pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaK 23.07.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 No ja wlasnie kupilam w Maximedia. Co do lodowki to nie wiem ile taniej wyszlo, bo tego modelu nie znalazlam w zadnym sklepie ale pozostale sprzety faktycznie wychodzily 200-400pln taniej niz najtansza oferta sklepowa w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 26.07.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 poradźcie - z 1 agregatem czy z 2??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.07.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 yemiołka, a może tak sięwstrzymaj za 2-3 lata ustandaryzują czipy i to na nich będą różne informacje, np. data przydatności do spożycia i lodówka sama tobie powie co należy zjeść i do kiedy. AEG już ćwiczy prototypy, wysrebrzone w środku, żeby się bakterie nie przyklejały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 26.07.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Yemiołka,zależy ile masz kasy. Ja bym radził z dwoma. One sa z regóły oszczedniejsze, poza tym możesz myc lodówke nie rozmrażajac zamrażarnika - i odwrotnie. poza tum na dwuagregatowej można dokładniej ustawic temp. oddzielnie dla zamrazrki i chłodziarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aska277 26.07.2004 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 witam, czy moglibyscie doradzic mi jakis okap. mamy aneks kuchenny połaczony z salonem w sumie około 20 m2+2m z przedpokoju.co polecacie? zastanawialismy sie nad Faberem, ale wydaje sie dosc drogi choc jak na te firme podejrzanie drogi ( model Syntesis 60 za 746 w promocji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 27.07.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Yemiołka, zależy ile masz kasy. Ja bym radził z dwoma. One sa z regóły oszczedniejsze, poza tym możesz myc lodówke nie rozmrażajac zamrażarnika - i odwrotnie. poza tum na dwuagregatowej można dokładniej ustawic temp. oddzielnie dla zamrazrki i chłodziarki. dzięki za pomoc. kasy oczywiście jak zwykle za mało więc biorę cuś za średniej półki. zaraz zamawiam, ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 27.07.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 yemiołka, a może tak sięwstrzymaj za 2-3 lata ustandaryzują czipy i to na nich będą różne informacje, np. data przydatności do spożycia i lodówka sama tobie powie co należy zjeść i do kiedy. AEG już ćwiczy prototypy, wysrebrzone w środku, żeby się bakterie nie przyklejały. dam se radę bez tego. i tak mam wszystko w lodówie przeterminowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 28.07.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 No ja wlasnie kupilam w Maximedia. Co do lodowki to nie wiem ile taniej wyszlo, bo tego modelu nie znalazlam w zadnym sklepie ale pozostale sprzety faktycznie wychodzily 200-400pln taniej niz najtansza oferta sklepowa w Warszawie. Ile kosztuje transport z takiego sklepu int. Jesteś zadowolona - sprzet przyjechał ten co chciałaś i bez uszkodzeń itp.? Też chcę się skusić na ich ofertę ale troszkę się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.07.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Cześć Ja kupiłam sprzęt pod zabudowę już rok temu a zamieszkam może we wrześniu. Kuchenkę z płytą ceramiczna z piekarnikiem -Amica podobno jest OK Miałam kiedys Amicę i byłam zadowolona Okap Amica myśle że też będzie OK Zmywarka Whirlpoola już ją używałam i też niby ok. Kuchenkę i okap odliczyłam w uldze. Skarbówka się nie przyczepiła. Z perspektywy uważam, że należy brać sprzęt raczej najwyższej klasy lub taki jaki się podoba, bo później się żałuje. Te 500 zł sie dołoży ale ma się to co się chce. Ja trochę żałuję, że nie kupiłam lepszej zmywarki (z wyswietklaczem i większa ilością opcji). Ale za pare lat trzeba i tak wymieniac sprzęt tak więc nic straconego życze udanych zakupów. Na szczęście istnieją jeszcze zakupy na raty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwp 29.07.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 ja mam wszystko w kuchni amiki i ardo a pralka candy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaK 02.08.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 No ja wlasnie kupilam w Maximedia. Co do lodowki to nie wiem ile taniej wyszlo, bo tego modelu nie znalazlam w zadnym sklepie ale pozostale sprzety faktycznie wychodzily 200-400pln taniej niz najtansza oferta sklepowa w Warszawie. Ile kosztuje transport z takiego sklepu int. Jesteś zadowolona - sprzet przyjechał ten co chciałaś i bez uszkodzeń itp.? Też chcę się skusić na ich ofertę ale troszkę się boję Transport kosztowal 20pln (na terenie Warszawy, pewnie cena jest rozna w zaleznosci od miejsca dostawy). Czekalam 2 tyg bo nie bylo tego modelu w magazynie. Przy odbiorze zdjelismy opakowanie i sprawdzilismy wizualnie, ze nie ma uszkodzen. Niestety od tamtej pory nie mielismy mozliwosci podlaczenia jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 12.08.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 hejmy kupiliśmy piekarnik i płytę gazową Gorenje, przed chwilą zamówiłem okap Candy CCT 91X (podobno baaardzo cichy) i zastanawiam się nad zmywarką Candy DFI 95T (mam w dobrej cenie)... pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 05.10.2004 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 poradźcie, jakiej marki lodówkę wybrać: Siemens, czy AEG. Interesuje mnie szczególnie Wasza opinia na temat AEG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts