balik 18.03.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Przyszedł mi do głowy pomysł postawienia wzdłuż wanny ściany o długości ok 70cm, która to miałaby umozliwić branie prysznica w wannie. Za ścianą mysłałem zrobić szafkę ( z 3 stron byłyby ściany, wystarczy tylko dołożyć drzwi). Czy widział ktoś takie rozwiązanie gdzieś? Co o tym myślicie? Bardzo bym był wdzięczny za jakieś zdjęcia jak to wygląda w rzeczywistoći. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tojok 18.03.2015 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Bardzo zły projekt łazienki. Wanna styka się praktycznie z sedesem. Tak nie powinno być. Nie dosięgniesz też do baterii wannowej jeśli tak to zabudujesz a podczas brania prysznica niewiele ta ścianka pomoże bo i tak będziesz miał zachlapaną całą łazienkę. Wystarczy że wstawisz wannę 160 na krótszej ścianie po lewej, zabudujesz szafkę nad pralką (właściwie całą pralkę) i masz po pierwsze dużo miejsca. Parawan prysznicowy to nie problem, w dodatku taniej niż stawianie ścianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrek244 19.03.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 witaj, moj glazurnik u poprzedniej klientki robił podobnie z tym, że była postawiona wyzsza szafla koło wanny bez scianki a płytki ulozyl na scianie szafki , trudno powiedziec jak to sie bedzie sprawowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
balik 19.03.2015 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Sedes nie będzie tak blisko wanny oczywiście, nie zmieniałem tego na rysunku, bo chodziło mi tylko o opinie o rozwiązaniu z tą ścianą. Mówisz, że łazienka i tak będzie zachlapana? Przeciez montując parawan nawannowy to powierzchnia osłaniająca wannę od łazienki może być tak sama.Nie rozumiem tego argumentu.Poza tym stawiając parawan, nie mógłbym tak łatwo zrobić szafki. A tak zostaną tylko drzwi do zamontowania. Co do wanny 160cm to nie da rady - ta ściana ma 158cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts