onil 19.03.2015 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Witam. Niebawem zaczynam budowę mojego domu. Mam takie pytanie do znających się na temacie. Czy jest jakiś sklep internetowy albo coś w tym stylu, gdzie mógłbym kupić odzież roboczą? Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 19.03.2015 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Pewnie zaraz nam powiesz gdzie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wika23 19.03.2015 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Skoro pyta, to chyba nie powie. No chyba, że to ma być jakaś dziwna forma reklamy. Jeśli jednak rzeczywiście szukasz informacji, to po prostu zapytaj w sklepie budowlanym, możesz też pewnie poszukać w ciucholandach, jak masz czas.Ja w każdym razie zamawiałam w hurtowni reflect spodnie i bluzy dla siebie i męża. Wyszło taniej niż w zwykłym sklepie, no i ja raczej nie mam czasu, żeby chodzić po sklepach, więc tak mi było wygodniej. Oczywiście musisz znać wymiary, jeśli chcesz zamawiać przez internet, bo nie ma opcji mierzenia, jak w stacjonarnym sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dembi 19.03.2015 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 A może zwykły ciuchland?Wyjdzie najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 19.03.2015 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Tak w ciuchlandzie kupisz kilka kompletów w cenie jednego kompletu ze sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 19.03.2015 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Sklep z odzieżą BHP , tak jest najprościej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 20.03.2015 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 A do czego ci będzie potrzebna ta "odzież robocza" ? Jak boisz się pobrudzić jak coś tam grzebniesz - masz chyba jakieś stare ubrania/buty w których nie będziesz już nigdy chodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalapa 05.06.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Wystarczy wyszukac w googlach, jest wiele firm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 30.06.2015 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Wystarczy wyszukac w googlach, jest wiele firm Albo w markecie budowlanym. W Leroy dostępna jest m.in odzież Lahti, ale pewnie też inne markowe ubrania. Hurtowna BHP to rozwiązanie bardziej dla firm, które potrzebuję tego w dużych ilościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opina 13.08.2015 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Oj ludzie, ludzie, zamiast pomóc to spamujecie milionem komentarzy z krytyką. W sklepach z używaną odzieżą może coś się trafić (choć nie każdy lubi), ale to pojedynczo, a chyba nie o to tu chodziło, zresztą lepiej się doradzić niż kupić bubel, bo często trochę kosztują te ubrania... Ja mam zazwyczaj rzeczy z ... chyba, że gdzieś jest jakaś promocja. Patrz na skład ubrań i pamiętaj o bieliźnie termoaktywnej, przyda się. Edytowane 2 Listopada 2015 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 13.08.2015 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Witam. Niebawem zaczynam budowę mojego domu. Mam takie pytanie do znających się na temacie. Czy jest jakiś sklep internetowy albo coś w tym stylu, gdzie mógłbym kupić odzież roboczą? Prosze o pomoc. Ja kupuję w "Juli" i chociaż mam do niej 100km jestem zadowolony z tej odzieży - lepsza niż z "Castoramy" bo tańsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaAdamek 13.08.2015 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Markety, sklepy z odzieżą bhp - choć tam często jest drożej no i allegro. Takie są moje propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mac32 04.12.2015 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Po to się czasem pyta aby polecic sprawdzone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekjurasik 15.02.2021 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 (edytowane) Jeśli chodzi o odzież roboczą to polecam firmę Edytowane 15 Lutego 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 18.02.2021 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 Widzę ten temat o odzieży roboczej w kilku działach. Lepiej to zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts