fretka12 19.03.2015 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Witam wszystkich i proszę o poradę.Z góry uprzedzam, że na budownictwie się niewiele znam. Chciałabym wprowadzić do mojego obecnie budowanego mieszkania zmianę lokatorską i zamontować w łazience kabinę prysznicową i płaski brodzik. Tak jak na wizualizacji poniżej: http://img24.otofotki.pl/obrazki/pt725_foto.jpg Teraz pytanie jak przygotować strop i wylewkę do tego brodzika. Planuje zlecić wykonanie wgłębienia w wylewce na głębokość 2 cm oraz zamontowanie syfonu odpływowego w podłodze w miejscu prysznica. Czy powinnam pamiętać o czymś jeszcze? Czy może lepszy byłby syfon nie w stropie, ale w ścianie bocznej? Jak myślicie? Proszę o porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolmik 20.03.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 wszystko zależy od tego jak masz idpływ zrobiony ja u siebie takie coś przerabiać bede ale nie robie wylewki tylko grubsza warstwa kleju i podkucie w posadzce bo mam odpływ już przygotowany pod to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts