Kendra 20.03.2015 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 fajny fajny pomysł !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 20.03.2015 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Na aukcjach faktycznie widać stałe grono uczestników i bez przyciągnięcia nowych ta suma nie urośnie do potęgi... To może idąc tropem działania Romany niech każdy kto ma w stopce link (i nie tylko) rozpierzchnie się po innych niż zwykle forumowych tematach i zabierze głos w sprawach merytorycznych - dzięki temu stopki pojawią się wszędzie a przy okazji i na forum odżyje parę tematów:) Warunek - by chociaż część takiego była "w temacie" wątku by moderatorzy nie byli zmuszani do reakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2015 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Wiecie co... ja myślę, że to średnio zadziała. Przepraszam, że gaszę zapał, ale mamy przed sobą jeszcze wiele dni. Nie uda nam się "budować napięcia" przez ten czas nawet ograniczając czasowo niektóre przedmioty. Nikt nie będzie tego śledził . Największe nasilenie zawsze jest pod koniec - ale taki prawdziwy koniec - gdy walczy się nie o przedmioty, ale o jakąś ładną liczbę na liczniku. Musimy chyba się uzbroić w cierpliwość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 20.03.2015 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Wiecie co... ja myślę, że to średnio zadziała. Przepraszam, że gaszę zapał, ale mamy przed sobą jeszcze wiele dni. Nie uda nam się "budować napięcia" przez ten czas nawet ograniczając czasowo niektóre przedmioty. Nikt nie będzie tego śledził . Największe nasilenie zawsze jest pod koniec - ale taki prawdziwy koniec - gdy walczy się nie o przedmioty, ale o jakąś ładną liczbę na liczniku. Musimy chyba się uzbroić w cierpliwość... Zgadzam sie w 100%. Spektakularne pojedynki juz byly. Ludzie juz sie "wystrzelali" i teraz to juz takie... malo spontaniczne i zywiolowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2015 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Zgadzam sie w 100%. Spektakularne pojedynki juz byly. Ludzie juz sie "wystrzelali" i teraz to juz takie... malo spontaniczne i zywiolowe. Standardowy czas życia produktu Ale na koniec będzie drugie uderzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 20.03.2015 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 "Świąteczne" fanty i tak trzeba już powoli zakończyć. poczta też będzie bardziej oblężona niż zwykle.Nefer a jakby zrobić 2 wielkie finały ? tych fantów które już "długo" wiszą + świąteczne a drugi z pozostałymi fantami w późniejszym terminie? co o tym uważasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2015 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Kendruś - myślę, że to ściema. To tak jak żart, ktory się powtarza kilka razy Tu trzeba cierpliwości. Na razie trafiło tu niewielu forumowiczów. Ale też nie każdy jest na FM codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2015 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 . Opłata za zlot... mnie się nie bardzo podoba.. możesz pomóc w tej czy innej kwocie, tu i teraz, masz możliwości i chęci pomagasz.... bo chcesz... a nie bo musisz... Arni czy odwołałabyś przyjazd, gdyby "bilet" na zlot kosztował 15 pln? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 20.03.2015 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Ja osobiście z chęcią dołączę za jakiś czas do kolejnej aukcji, bo fundusze się uzupełnią, uda się coś odłożyć. Może faktycznie trzeba już tą aukcję zakończyć, przelać pieniążki, żeby można było chociaż część sprzętu rehabilitacyjnego już kupić i wyznaczyć kolejne cele. Fanty, które teraz by się nie sprzedały - mam nadzieję, że to nie nastąpi - przejdą na kolejną aukcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 20.03.2015 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Dzień Dobry! A ja myślę,że warto pokończyć większość aukcji.Będzie mniej fantów to być może skłoni to ludzi do wystawiania nowych,będzie ciekawiej.poza tym,nowy miesiąc = nowe środki na kontach u większości forumowiczów;) Fakt,że ślinka mi na czekolady cieknie nie ma zadnego znaczenia ofkors. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 20.03.2015 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Zróbmy z tego wątku największy w polsce Dom Aukcyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 20.03.2015 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Ludzie będa zaglądali z ciekawości a nuż coś fajnego się licytuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 20.03.2015 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Sama chętnie coś wystawię w drugiej turze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 20.03.2015 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 (edytowane) przelać pieniążki, żeby można było chociaż część sprzętu rehabilitacyjnego już kupić i wyznaczyć kolejne cele. Fanty, które teraz by się nie sprzedały - mam nadzieję, że to nie nastąpi - przejdą na kolejną aukcję. Właśnie miałam to samo napisać. Do września jeszcze dużo czasu, a Dziewczynkom sprzęt czy zabiegi potrzebny są już. Edit: wiadomo, że nowy miesiąc nowa kaska Edytowane 20 Marca 2015 przez Maciejka2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 20.03.2015 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 To ja mialbym propozycje: do niedzieli 22-03 do polnocy wystawiamy fanty. Zamykamy wystawianie i aukcja trwa do 31 marca final o polnocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Założyłam wydarzenie na FB : macie tam konto? Polubcie, udostępnijcie, zaproście znajomych. https://www.facebook.com/events/1610618495849807/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 20.03.2015 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Jak myślę, że po prostu warto spróbować...Jak nie wyjdzie to przecież do nikt do nikogo pretensji mieć nie będzie. Sam bym jakieś fanty dorzucił, ale tam już jest taki miszmasz, że nie wiem, czy ktoś to jeszcze jest w stanie przejrzeć. Co do kolejnych miesięcy, to też się zgadzam z przedmówcami - teraz mamy taki budżet, za miesiąc może coś wpaść extra i wtedy co? dalej będziemy podbijać lawendę i pisanki;) Moim zdaniem nowe rzeczy maja szanse otworzyć nowe możliwości, a jeśli nie to zawsze pozostanie satysfakcja, że się spróbowało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2015 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Założyłam wydarzenie na FB : macie tam konto? Polubcie, udostępnijcie, zaproście znajomych. https://www.facebook.com/events/1610618495849807/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 20.03.2015 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Nefcia możesz zrobić to wydarzenie tak żeby ludzie bez facebooka też mogli je oglądać i czytać co w nim się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2015 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Wątpię - FB to FB. Trzebaby zrobić stronę grafikiem. A i jej dystrybucja jest trudna. Zresztą Dziewczyny mają swój blog - MIRAS - daj na blogu info o aukcji. Pozostaje kwestia zasięgu. Z FB można zrobić akcję na Twitterze i w kilku innych miejscach.Im nas więcej tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts