Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

To ja mialbym propozycje: do niedzieli 22-03 do polnocy wystawiamy fanty.

Zamykamy wystawianie i aukcja trwa do 31 marca final o polnocy.

To akurat jest IMHO zły pomysł, żeby zamykać akcję i potem ja otwierać znowu. Po prostu wystawmy termin trwania aukcji dla obecnych fantów, a każde następne dodawajmy już z ceną wywoławczą i terminem trwania licytacji. Oczywiście zrobiłbym wyjątek dla takich fantów jak pula na lalki, czy Twój taniec z Nefer;)

• Odpowiedzi 246
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Żeby ruszyć akcję B2B trzeba mieć deklarację Redakcji co daje w zamian firmom. NIe da się inaczej. Ponadto firmy to reklamodawcy Muratora - naprawdę Redakcja ma do nich kontakty. I naprawdę może się trochę porusząć w tym temacie, a nie czekać na co my wpadniemy.

Ja nei wiem czy aby dobrze kojarze, ale spotkanie forum we wrzesniu chyba nie bedzie z tego co pisala Redakcja takie jakies bardzo wielkie?

Wyprowadzcie mnie z bledu jezeli cos zle napisalem, ale tam chyba byla mowa o kilkunastu osobach zaproszonych?

Kiedyś co roku odbywał się Zlot Forumowiczów. To była taka tradycja. Zapraszani byli wszyscy Forumowicze. Teraz zapewne też tak będzie. na zlocie odbędzie się uroczyste zakończenie aukcji dla Dziewczyn, ale to zapewne będzie jedna z wielu atrakcji.

Kiedyś co roku odbywał się Zlot Forumowiczów. To była taka tradycja. Zapraszani byli wszyscy Forumowicze. Teraz zapewne też tak będzie. na zlocie odbędzie się uroczyste zakończenie aukcji dla Dziewczyn, ale to zapewne będzie jedna z wielu atrakcji.

ale wiesz to czy sie domyslasz?

Bo to olbrzymia roznica :)

50 osob czy 500 :)

ale wiesz to czy sie domyslasz?

Bo to olbrzymia roznica :)

50 osob czy 500 :)

Fighter - każdy Zlot, ktory odbył się do tej pory to był Zlot WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW. Takie zloty nie były organizowane z powodu jakiejś aukcji. Ale czasem aukcje się odbywały się też na Zlotach.