Mmelisa 20.03.2015 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 post z 13 marca Drodzy Forumowicze, z jakiej wy gliny ludzie, tak szlachetni, tak zaangażowani? Ze złotej. Dziękujemy!!! Sygnalizujemy tu i ówdzie, że mamy plan, by dzięki Forum Muratora udało się zabrać całą kwotę. Dlatego teraz będziemy poszerzać akcję o udział innych mediów oraz będziemy starali się zaangażować firmy. O to Was też prosimy - spróbujmy zainteresować zaprzyjaźnione firmy, pracodawców. A może sami macie firmy i warto pomóc instytucjonalnie? Na pewno nie oczekujemy, że 65 tys. zbiorą sami Forumowicze. A teraz nowina! Kulminacją naszej akcji będzie wielkie spotkanie forum w Warszawie pod koniec września. Tam chcemy zaprosić wszystkich darczyńców, tam chcemy cieszyć się, że Julka i Karolina będą chodzić, będą biegać. Będzie też wiele innych atrakcji i zdarzeń bliskich forumowiczom. Będzie prawdziwa muzyka i artyści. Koniec września - kochani, warto pracować na tak wspaniałe wydarzenie, jak spotkanie ludzi szczęśliwych - naszych małych Forumowiczek, ich Rodziców (Wszystkiego najlepszego dla Czterdziestolatka) i ludzi o sercach ze złota, czyli Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 20.03.2015 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 To kiedys musialo byc bardzo dawno.No ale wlasnie Nefer widzisz: tu Redakcja nazwala to "spotkaniem forum" a nie zlotem. Moze by tak Redakcja nam cos wiecej powiedziala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 20.03.2015 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Mmesliska dziekuje .. wlasnie nie moglem tego wpisu znalezc ... i jak to rozumiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2015 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 (edytowane) Może by i Redakcja coś powiedziała, ale wątpię, by bujanie takiej imprezy dla kilku osób komuś przyszło do głowy. Ja aż taka stara nie jestem, żeby te Zloty z mezozoiku pamiętać, ale fakt, że te spotkania to było święto forum. Nie wiem jaką konwencję przyjmie teraz Redakcja, ale zakładam, że "jak robić to robić" Przeczytaj opis Fighter - to nie będzie impreza na kilkanaście osób tylko na kilkaset. Edytowane 20 Marca 2015 przez Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.03.2015 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 ja dwojako to rozumiem.. ze niby ma to byc zlot Forumowiczow, a Ci co brali udzial w aukcji, darczyncy, firmy itd beda zapraszani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.03.2015 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 (edytowane) noRrrmalnie ide popatrzec jakie mam polaczenia w tym dniu..tak z ciekawosci..e edit..ceny bardzo znosne...byloby oki, ale daty lotu co ja bym mogla w tej Wawie robic od soboty do wtorku Edytowane 20 Marca 2015 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.03.2015 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 podoba mi się pomysł, żeby „stare fanty” pozamykać, ale dając jeszcze do końca marca czas na ewentualne spóźnione licytacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2015 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Życie samo to wyrówna - nikt z adminów nie jest w stanie opiekować się akucją w dzień i w nocy przez tyle miesięcy. Dlatego umrze śmiercią naturalną, ale skoro Redakcja chce robić takie doświadczenia .... Ja już nie raz takie cuda widziałam, bo to jest normalna wiedza marketingowa i to podstawowa. Czarów nie ma. Ale jak każdy musi przerobić na własnej (pardon le mot) dupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 20.03.2015 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 ta jak pojechala adminom ale racja racja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2015 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 (edytowane) LOL Wyobraź sobie siebie w sierpniu tego roku, po 5 miesiącach pilnowania aukcji dzień w dzień. Bez jaj - ja tego nie widzę. Żelka ma sobie odpuścić opieką nad Stefkiem, bo aukcja? Ty przestaniesz odpisywać klientom, bo aukcja? Ja przestanę robić projekty i zacznę żyć powietrzem, bo aukcja? To niepoważne i postrzegam to w kategoriach WYKORZYSTYWANIA jeśli w grę wchdzi termin wrzesień. Sorry. Ulało się - przestałam być poprawna politycznie, bo piszę/mówię o tym od lat i to chyba kompletna strata czasu. Ponadto dziewczyny nie potrzebują kasy we wrześniu tylko teraz. Już wystarczy, że im NFZ dał termin na 2020 rok. Im wcześniej zaczną rehabilitację czy dostaną sprzęt tym szybciej osiągną sprawność - to są małe dzieci - każdy dzień się liczy. Ja uważam, że można sobie robić doświadczenia, ale aukcja nie powinna trwać dłużej niż 3 tygodnie, bo nikt -ani opiekunowie aukcji (którzy muszą odłożyć swoją robotę) -ani darczyńcy kupujący przedmioty -ani darczyńcy, ktorzy przekazują przedmioty NIE DADZĄ RADY BUJAĆ TEJ AUKCJI - bo ją się buja emocjami. Nie da się być na haju 8 miesięcy. Z mojego punktu widzenia : zamknąć aukcję w TEN weekend wysłać kasę Mirasowi i szykować nowe fanty bujnąć aukcję na początku września przed Zlotem dobić fanty aukcją NA ZLOCIE i zastanowić się kto następny. To Redakcja ma przełożenie na B2B, nie Nefer czy Mmelisa czy Fighter. Oczekiwanie od nas tego, że ",mamy firmy" jest co najmniej poniżej pasa i nie napisze co o tym myślę. Redakcja ma tak wyjebistą firmę że może zasponsorować te 65k nie przerywając sobie snu. Taka smutna prawda. Może wyjąć firmy, które się reklamują w ZPR i dac im marchewkę. Może wiele. So what. Edytowane 20 Marca 2015 przez Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.03.2015 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Nefer TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.03.2015 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Nefer dobrze gada, polac jej! http://www.spksawerow.szkoly.lodz.pl/brawo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.03.2015 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Nie chce mi się czytać wszystkiego od początku, ale ja zrozumiałam, że aukcja to jedno, czyli robimy aukcję, kończymy aukcję w terminie normalnym, tak jak to bywało na forum od lat....., ale akcję zbierania pomocy dla Dziewczynek nie kończymy, akcją starania się o pomoc firm, trwa nadal.... i to z tym właśnie związane będzie to wrześniowe spotkanie... ???No proszę Redakcję, niech Redakcja nas tu wszystkich nie trzyma w niepewności i poda jakieś konkrety. Do kiedy aukcja a do kiedy akcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 20.03.2015 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 jak sie nie da byc na haju 8 m-c easy Ale generalnie... no Nefer pieknie opisala to co mysli wiekszosc, juz jakis czas temu chcialem to napisac, ale znowu byc "ten zły"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2015 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Jak przyprowadzisz Żelka firmy to będą Pojęcie odpowiedzialności społecznej firm to nei jest żadna tajemnica. Wystarczy chcieć się dowiedzieć jak to działa i zastosować proste mechanizmy. Ja mogę się najwyżej oddać prezesowi jakiejś firmy w ramach sponsoringu tej akcji. Ale chyba nie mam ochoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.03.2015 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 LOL Wyobraź sobie siebie w sierpniu tego roku, po 5 miesiącach pilnowania aukcji dzień w dzień. ja juz widze Fightera ... o tak bedzie wygladac http://media.tumblr.com/tumblr_ln7fbzQ1Xu1qfiuy9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2015 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 jak sie nie da byc na haju 8 m-c easy Ale generalnie... no Nefer pieknie opisala to co mysli wiekszosc, juz jakis czas temu chcialem to napisac, ale znowu byc "ten zły"? Daj mi adres swojego dilera plis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2015 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Kuźwa, jak tu się lajkuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 20.03.2015 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Uwaga: Nefer ma dzien szczerosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.03.2015 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Kuźwa, jak tu się lajkuje ... nie ma lajkow.. tu sie pisze prawde..szczeeeera prawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts