Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 246
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja przepraszam Droga Redakcjo,

namawiam do przeczytania całego wątku. Wiem, że bolesny, ale naprawdę znajdziecie tam kilka rozwiązań.

(p.s. na serio chcecie strategię działań CSR? wystarczy ją zamówić/kupić)

Z całym szacunkiem, ale dyplomy to tylko formalny dodatek i o ile będzie atrakcyjny w formie i ewentualnie pięknie oprawiony, to może znajdzie miejsce na ściance u asystenta prezesa. Tu trzeba troszkę głębszych działań :rolleyes:

Ja wiem co można jeszcze zrobić... Wystawić taki fant; na zlocie Redakcja pojawia się i siada na takiej zapadni co się w nią rzuca jajkami, pomidorami itd... 100 zl za rzut. I linknac ten fant w uwagach o forum. Myślę ze ze 3k pierwszego wieczora by wjechało

Kendra dziekuje za propozycje :hug:

jak tylko bedziemy blizej wrzesnia to sie okresle, bo przyznam ze korci mnie spotkanie FM, za kazdym razem o jakim tylko slysze, ale czasami mam pewne ograniczenia (szczegolnie w tym roku) wiec zobaczymy..

Fighter-bardzo ciekawy pomysl :cool: domniemam ze chodzi o taki grupowy zrzut (jak z laleczkami)?

no nie moge :lol2:

śmiać się czy płakać...

Śmiać śmiać... I tak nic z tego, braknie cojones ;)

Ja się mogę takiemu "testowi poddać" Redakcjo? Nefer ze mną się sprzedała wiec zapraszam do wspólnego pozwolenia ludziom na obrzucenie pomidorami i jajkami. Deal? W końcu to dla dobra dziewczynek, chwilke można się posmiac i przyjąć kilka pomidorkow na twarz ;) ja z przyjemnością

Nefcia.. zgadam się z Tobą...

Jedna z największych fundacji pomagająca dzieciakom "Fundacja dzieciom zdążyć z pomocą" udostępnia tylko numery subkont na zbiórki i na 1% nie pomagając finansowo dzieciakom, czasami coś komuś dołożą raz na dwa lata jednemu dziecku jeden cel... nie wszystkim i też nie zawsze, jak jest kasa . Niestety, żadna firma nie za sponsoruje całej potrzebnej kwoty na leczenie czy sprzęt, wymagane są też środki własne lub inne... To samo dwie kolejne wielkie fundacje Polsat czy TVN. Żadna z tych instytucji , nie zaspokoi na rok wszystkich potrzeb, całej rehabilitacji czy sprzętu... Może Owsiak by coś za sponsorował?

Tu na FM jak były aukcje to były na konkretny cel. Jeden...

A firm mało... bo moż pomagają innym... albo po prostu same czasami ledwo wiążą koniec z końcem..

Tak jak i Forumowicze.. też mają ograniczone możliwości finansowe...

Redakcja jak robiła zloty to były wówczas płatne?

Meliska jak co to ja też z okolic Katowic.. przyleć tutaj :)

I chyba czas kończyć tą aukcje... bo procenty wywietrzą i na święta nie będzie ;) nie mówiąc o wydmuszkach...

Mmeliska no tak... Kto chce ten 100 i ma jeden rzut. We mnie lub w Redakcje. Powiedzmy przez 25 minut podczas spotkania forum. Na miejscu po 100 można do kupować amunicje jakby komuś malo było ;)

Czasem zastanawiam się czemu służy pozwolenie na przeprowadzenie takiej aukcji. Ma to być wentyl bezpieczeństwa dla tych, którzy nie odnajdują się w zwykłych pyskówkach na forum? Spocą się, to im przejdzie? Po co w takim razie planowanie spędu dopiero we wrześniu, bez wypełnienia tego czasu sensownymi działaniami. Prosiliśmy o aukcję, zdając sobie sprawę z naszych możliwości teraz okazuje się, że mamy "większe możliwości", niestety nie mamy narzędzi do budowania. I tak w zasadzie co budujemy? Szałas, dom, szeregowca czy tancbudę? Chciałbym wierzyć, że impreza na koniec akcji będzie czymś więcej niż tylko hucznym zakończeniem z oficjalnymi podziękowaniami. Oczekujemy jakiegoś początku, a nie końca...