Nefer 20.03.2015 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 resuscytacja ............ ktoś tu wygrał internety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 20.03.2015 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Jesteśmy otwarci na Wasze pomysły. Licytacja to za mało, by uzbierać całą kwotę. Zatem dyplomy, inne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 20.03.2015 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 moje juz byly.. jak zawsze bez odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2015 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Ja przepraszam Droga Redakcjo, namawiam do przeczytania całego wątku. Wiem, że bolesny, ale naprawdę znajdziecie tam kilka rozwiązań. (p.s. na serio chcecie strategię działań CSR? wystarczy ją zamówić/kupić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 20.03.2015 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Z całym szacunkiem, ale dyplomy to tylko formalny dodatek i o ile będzie atrakcyjny w formie i ewentualnie pięknie oprawiony, to może znajdzie miejsce na ściance u asystenta prezesa. Tu trzeba troszkę głębszych działań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 20.03.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Ja wiem co można jeszcze zrobić... Wystawić taki fant; na zlocie Redakcja pojawia się i siada na takiej zapadni co się w nią rzuca jajkami, pomidorami itd... 100 zl za rzut. I linknac ten fant w uwagach o forum. Myślę ze ze 3k pierwszego wieczora by wjechało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 20.03.2015 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 zamurowało mnie .. Melisko - jeśli masz ochotę, szukaj połączeń do/z Katowic, do Norwegii mamy chyba dobrą siatkę połączeń. Jak będę jechała do Wawy, chętnie Cię zawiozę, przywiozę, ugoszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 20.03.2015 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 śmiać się czy płakać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.03.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Kendra dziekuje za propozycje jak tylko bedziemy blizej wrzesnia to sie okresle, bo przyznam ze korci mnie spotkanie FM, za kazdym razem o jakim tylko slysze, ale czasami mam pewne ograniczenia (szczegolnie w tym roku) wiec zobaczymy.. Fighter-bardzo ciekawy pomysl domniemam ze chodzi o taki grupowy zrzut (jak z laleczkami)? no nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 20.03.2015 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 śmiać się czy płakać... Śmiać śmiać... I tak nic z tego, braknie cojones Ja się mogę takiemu "testowi poddać" Redakcjo? Nefer ze mną się sprzedała wiec zapraszam do wspólnego pozwolenia ludziom na obrzucenie pomidorami i jajkami. Deal? W końcu to dla dobra dziewczynek, chwilke można się posmiac i przyjąć kilka pomidorkow na twarz ja z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.03.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Nefcia.. zgadam się z Tobą... Jedna z największych fundacji pomagająca dzieciakom "Fundacja dzieciom zdążyć z pomocą" udostępnia tylko numery subkont na zbiórki i na 1% nie pomagając finansowo dzieciakom, czasami coś komuś dołożą raz na dwa lata jednemu dziecku jeden cel... nie wszystkim i też nie zawsze, jak jest kasa . Niestety, żadna firma nie za sponsoruje całej potrzebnej kwoty na leczenie czy sprzęt, wymagane są też środki własne lub inne... To samo dwie kolejne wielkie fundacje Polsat czy TVN. Żadna z tych instytucji , nie zaspokoi na rok wszystkich potrzeb, całej rehabilitacji czy sprzętu... Może Owsiak by coś za sponsorował? Tu na FM jak były aukcje to były na konkretny cel. Jeden... A firm mało... bo moż pomagają innym... albo po prostu same czasami ledwo wiążą koniec z końcem.. Tak jak i Forumowicze.. też mają ograniczone możliwości finansowe... Redakcja jak robiła zloty to były wówczas płatne? Meliska jak co to ja też z okolic Katowic.. przyleć tutaj I chyba czas kończyć tą aukcje... bo procenty wywietrzą i na święta nie będzie nie mówiąc o wydmuszkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 20.03.2015 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Mmeliska no tak... Kto chce ten 100 i ma jeden rzut. We mnie lub w Redakcje. Powiedzmy przez 25 minut podczas spotkania forum. Na miejscu po 100 można do kupować amunicje jakby komuś malo było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.03.2015 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Fighter, a czym Ty na ten złot się wybierasz, bo EZS Ci zwędziła żaglowiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 20.03.2015 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Czasem zastanawiam się czemu służy pozwolenie na przeprowadzenie takiej aukcji. Ma to być wentyl bezpieczeństwa dla tych, którzy nie odnajdują się w zwykłych pyskówkach na forum? Spocą się, to im przejdzie? Po co w takim razie planowanie spędu dopiero we wrześniu, bez wypełnienia tego czasu sensownymi działaniami. Prosiliśmy o aukcję, zdając sobie sprawę z naszych możliwości teraz okazuje się, że mamy "większe możliwości", niestety nie mamy narzędzi do budowania. I tak w zasadzie co budujemy? Szałas, dom, szeregowca czy tancbudę? Chciałbym wierzyć, że impreza na koniec akcji będzie czymś więcej niż tylko hucznym zakończeniem z oficjalnymi podziękowaniami. Oczekujemy jakiegoś początku, a nie końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.03.2015 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 zgadnij w kogo bym tak tym pomidorkiem nie!!! pomidorki sie przydadza na zagryche... trzeba cos innego wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 20.03.2015 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Zelka... Ja mam nadzieje ze redakcja weźmie ten pomidorowy deal i wtedy będę prosił wszystkich o przelicytowanie żeby duuuzo amunicji mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 20.03.2015 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 a Fighter do wyboru będziesz Ty lub Redakcja ? hahahaha Meliska - jak tylko się zdecydujesz i masz ochotę to pisz zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.03.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 a ja sie tak cichutko zapytam- dlaczego akurat we wrzesniu ten zlot? czy nie moze on byc podczas wakacji? wtedy kiedy "inni" maja mozliwosc bycia w kraju i kiedy latwiej jest wybrac sie na weekend np 8-9 sierpien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 20.03.2015 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 No chyba ze ktoś jeszcze ma ochotę oberwac kilka razy z pomidora. Zapraszam będzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.03.2015 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 No chyba ze ktoś jeszcze ma ochotę oberwac kilka razy z pomidora. Zapraszam będzie fajnie dlaczego pomidorkiem? pomidorek to taka fajna zagrycha http://puzzle.tapeciarnia.pl/puzzle/135646_butelka_wodki_kieliszek_pomidory.jpg no chyba ze preferujemy soczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts