ana289 21.03.2015 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Melocrafty - moim zdaniem tak duża szafa przytłacza stolik rtv - jeśli jest to możliwe, lepiej rozdzielić ją na węższe dwie i dać po bokach rtv. Albo znaleźć dla niej inne miejsce.Narożnik stoi niezbyt wygodnie dla tv - powinien być odwrócony o 90st. Jeśli jednak tak miałby zostać - to przesunięcie tv w lewo jest tym bardziej pożądane;) Kolorystycznie bardzo fajnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isabela 21.03.2015 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Przemyśl układ mebli. Jak pisałam wcześniej, poszłabym w grafit lub antracyt. Te odcienie uwydatnią harmonijną barwę sonomy. Co do paneli - cenię sobie balterio i quick-step'a, ale niekoniecznie cenowo każdego zadowolą. Proponuję:http://www.ceneo.pl/16391139#tab=reviews_scroll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Melocrafty 22.03.2015 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Ciężko będzie znaleźć mały narożnik taki 2 x 1,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isabela 22.03.2015 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Ciężko będzie znaleźć mały narożnik taki 2 x 1,5 Podsyłam: http://www.alvako.pl/betanaroznik200x140cmmalynaroznik2pojemnikinaposciel-p-1325.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Melocrafty 22.03.2015 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Ok a jakie są różnice miedzy panelami laminowanymi a winylowymi.Czy warto wybrać winylowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isabela 22.03.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Ok a jakie są różnice miedzy panelami laminowanymi a winylowymi.Czy warto wybrać winylowe? Chłopcze drogi, poszukaj opinii w sieci, zajrzyj do sklepów, dotknij produktu. To Twoje oczy i stopy dokonają wyboru. Przesyłam kolejny link: http://www.wokulski.info/oferta/panele_winylowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GoLopos002 23.03.2015 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Małe ale całkiem fajna aranżacja, jaki to program? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greta21 23.03.2015 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Myślę, że kamień dekoracyjny będzie wyglądał zbyt ciężko w czerni, lepiej wygląda biel. Ikea lub agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Melocrafty 25.03.2015 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Jeśli chodzi o program to jest PRO100 - pełna wersja-niestety pirat ale wydajniejszy od demo.Też myślę że kamień pomalowany na czarno może być mało widoczny ale boje że że jak naj...bie dużo białego znaczy panele,meble jasne i jeszcze biały kamień to będzie za biało.Co do paneli to właśnie myślałem nad tym dębem Aspen.Oprócz tego jest jeszcze dąb Lindos Artens,Helio Grappa,White Buzz i White Oak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Melocrafty 25.03.2015 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Co do układu mebli to ciężko tu coś zmieniać.Ewentualnie mógłbym kupić małą sofę i 2 lub jedną pufę czy coś takiego żeby zwiększyć miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejkoziol11 06.06.2016 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Przy wyborze mebli, staraj się kupić w kolorze zgodnym z kolorem ścian. Bardzo ważne żeby meble były dopasowane do wnętrza. Ja od dawna planuje zrobić remont i kupić nowe meble do salonu. Jacy producenci są godni polecenia? Edytowane 13 Czerwca 2016 przez andrzejkoziol11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts