raxal 01.07.2002 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2002 Mój problem przedstawia się następująco: Mam dość dużą różnicę poziomów na działce ok1,5m na szerokości domu. Musiałem dodatkowo wyciągnąć poziom "0" do poziomu drogi. Między ścianami fundamentowymi powstała ogromna przestrzeń do wypełnienia (ok.80-100m3) Wożę piasek ale dziura nie znika. Na działce mam sporo gruzu i cegły z rozbiórki. Czy można to wsypać na samo dno i przysypać piaskiem? Ten gruz to w większości wapień. Obawiam się czy nie będzie się lasował itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 02.07.2002 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2002 Poszukaj na forum było o tym sporo ostatnio. u góry jest przycisk szukaj. Osobiście nie polecam gruzu chyba że w znacznym odaleniu od budynku ale nie na dno wykopu przy budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts