ajgor1977 21.03.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 (edytowane) Witam mam trzy wyceny na dachówki...chodzi mi o (jak by to napisać)półki na jakich znajdują się te dachówki...która ma lepszą jakość według znawców tematu,cena dla mnie taka sama tych trzech : nelskamp F 10 , creaton titania niuance, roben monzaplus...Kolory odpowiadają mi rozmiar też ale im więcej czytam tym więcej mam dylematów...proszę o pomoc Marcin Edytowane 21 Marca 2015 przez ajgor1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajgor1977 21.03.2015 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 (edytowane) Myśle że dla fachowca nie jest to jakiś problem określić jakość dachówki inni producenci w zestawieniu też powinni się pojawić.Myślę że nie tylko mi taka tabelka się przydaprosze moderatora o przeniesienie do: dachy Edytowane 21 Marca 2015 przez ajgor1977 zły dział forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts