dar_o 21.03.2015 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Pojawił się taki nalot. Krokwie raz były malowane zielonym środkiem 3 funkcyjnym, a ja jeszcze dodatkowo je malowałem środkiem 4 funkcyjnym. Więźba kładziona na dach była szybko, nie była suszona ( robota przy budowie poszła szybciej niż planowałem- nie było zimy ). Co to za nalot ? czy zniknie po wyschnięciu więźby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolmik 21.03.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 grzyb i pleśń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dar_o 21.03.2015 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 wyschnie czy pryskać z atomizera jeszcze raz boromaxem 4 funkcyjnym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gubik 21.03.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Samo wyschnie albo i nie.Przesuszyć, przewietrzyć i poprawić jeszcze raz środkiem od grzyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dar_o 21.03.2015 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 No właśnie tak się nastawiam, że teraz dopiero, jak się zrobi cieplej, to będzie w domu wszystko schnąć lepiej. Od dachu grafitowego dogrzeje, więc będzie szybciej wysychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 21.03.2015 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 grzyb i pleśń Eeee... pleśń to grzyb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 03.04.2015 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Wietrzy, wietrzyć i jeszcze raz wietrzyć! Ta pleśń to nic groźnego jak wyschnie przetrzyj szorstka rękawicą lub szmatą i zastosuj impregnat oparty na związkach miedzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts