Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Krajowa Sie? Alarmowa !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak ostatnio patrzyłem to stoważyszenie istnieje jakies 20 lat to se nieżle wykombinowali że założą system i będą kasę golić jak ta lala -20 pln na miesiąc - WYPAS Polecam wszystkim ..................

Sądzę że mają z tego jakąś kase ale ile pojęcia nie mam.

jak ktoś ma znajomych w Policji to można też zapytać może coś wiedzą ??

Kroyena - Ja wczoraj pierwszy raz na oczy to widziałem i mnie sie spodobało.Byłem u znajomych na Złotnie w Łodzi i patrzę a oni na szybie mają jakąś dziwną naklejkę to i zapytałem.Dali mi kontakt na Pana Prezesa (też mnie to śmieszy ) a facet umówił się ze mną opowiedział co i jak a dziś wysłał technika.

To wszystko co wiem .

Na stronce jest kontakt do nich i myślę że tam udzielą Ci takich informacji.

Biorę sie do roboty bo kasa pzrez palce leci :)

ZBych jaki twoim zdaniem ma sens system alarmowy bez powiadomienia??

Mieszkasz wPolsce - ludzie nie wierzą w pomoc policji więc co da alarm który będzie wył. Nikt nie zareaguje , a nawet jak zadzwonią sąsiedzi na policję to wg wiekszości z was POLICJA oleje to i bedzie po godzinie.

Masz jakieś może dobre rozwiązanie- podziel sie .

Wyśmiewanie nic nie da.

Zresztą w całym tym wątku żadna twoja wypowiedź nie wnosiła niczego to po co piszesz??

Złośliwość -taką powinieneś sobie ksywkę nadać :evil:

Zresztą w całym tym wątku żadna twoja wypowiedź nie wnosiła niczego

Twoje są za to bardzo rzeczowe.

to po co piszesz??

BO MAM OCHOTĘ!!!

Jakoś małe zainteresowanie tą siecią :roll: . Chyba Twoi kolesie z Krajowego Sztabu Ratownictwa Społecznej Sieci Ratunkowej nie zarobią :( , a Ty nie dostaniesz oczekiwanej prowizji...

.

O tym właśnie piszę zawiść i nic więcej .

Najlepszą obroną jest atak.

Jak nie ma argumentów to dawaj zróbmy z gościa naciągacza.

A jak ty takie wnioski wyciągnąłeś że ja mam jakiekolwiek powiązania z KSR.

Pomśl jak wielka musi być prowizja od 20 pln.

strasznie nazarabiam.

Nie da sie tego porównać z niczym. :lol:

Zadzwoń do nich może i ty zarobisz parę złotych .

Przyda sie bo drogie usługi się zakończą i co wtedy ????

• 5 years później...

od około 2 lat jestem pod ochrona Krajowego Sztabu Ratownictwa, i bardzo sobie chwale.

Powiem wiecej: jestem zszokowana tym, ze oni na prawde pomagaja. Pomogli mi wiele razy, moze nawet zbyt wiele, az mam poczucie winy, ze za 20 złotych miesiecznie zadaje im tyle trudu.

Owszem normalnie policja nie bardzo chce interweniowac, ale jezeli wzywam pomoc poprzez Sztab to policjanci zjawiaja sie niemal natychmiast. A dodam, ze mieszkam poza miastem.

Ale nie tylko interwencje policji sa przez nich pilotowane: ja mam problem z urzędnikami i tez Organizacja mi bardzo pomogła. Prawde mowiac po cichutku liczę na to, ze jeszcze troche pomoże!

A co do zarobkow Prezesa to gdyby nawet zarabiał miliony i nocował na Wyspach Kanaryjskich to jakos mi to by nie przeszkadzało: bo ja płacę grosze, a czuję sie znacznie bezpieczniej.

Co prawda sama jestem zszokowana, ze cos takiego istnieje, ze pomaga.....wiec wcale sie Wam nie dziwie, ze macie watpliwosci!!!!

A Ty Jasiu jaka masz w tej chwili opinie na temat ich ochrony????

pozdrawiam z Puszczy Knyszynskiej.

P.S. przeczytałam raz jeszcze Waszą dyskusję i zmartwiłam się. O ile rozumiem ludzki strach i brak odwagi w podejmowaniu działań zwłaszcza ,jeżeli strach jest uświadamiany, a nie zafałszowywany agresywną racjonalizacją/

o tyle nie jestem w stanie usprawiedliwić pieniactwa, agresji i atakowania człowieka takiego jak np. Jaś ktory jest wstepnie czyms zachwycony i zadaje proste pytanie.

Jestem po stronie Jasia, jak zawsze zreszta jestem po stronie tych, ktorzy są atakowani . Całe szczęscie, ze nie muszę go bronic, bo świetnie sobie radzi. Nie znoszę walczyc przeciwko drugiemu człowiekowi, wolę- dla jego dobra. Za krotkie życie na bezzasadne wydatkowanie energii. Zgoda jest jeszcze ważniejsza dla zdrowia człowieka niż witaminki!.

Mam nadzieję Zbychu, że też JUZ o tym wiesz.

Edytowane przez duchowaprzygoda

• 1 year później...