aga-sudnik 22.03.2015 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Witam -Czy jest możliwość przerobienia szafki rtv z płyty na narożną ?!Taka szafka http://images66.fotosik.pl/728/f9717c36b51ab055m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 22.03.2015 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Jak masz piłe to czemu nie?W zaleznosci jak lubisz estetyke, i jaka masz pile oraz jak sie zachowa okleina, mozesz uciac i tyle i to jakos poskladac, albo jeszcze maskowac jakimis listwami jak dosuniesz do sciany gdyby wlasnie okleina odpryskiwala, trzeba najpierw sprawdzic na kilka sposobow jak najlepiej ciac zeby byly jak najmniejsze zniszczenia - w sensie z ktorej strony ciąć, bo jest tak ze od strony pily moze odpryskiwac, po drugiej stronie juz nie i na odwrot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga-sudnik 22.03.2015 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Osobiście sama tego nie będę robiła -bym podjechała do jakiegoś stolarza (tylko właśnie chodziło mi o to czy stolarz będzie mógł stworzyć narożną) Tylko, czy wystarczy tej płyty górnej- co stawia się TV, aby wyszła narożna wymiary ~~ : wysokość: 50 cm szerokość: 68 cm głębokość: 50 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 22.03.2015 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 A po ile są szafki narożne? Ja nie bede wyrokował, ale jak znam ludzi, to stolarz bedzie mial gdzies twoja szafke, bo bedzie sie musial orobic, nie moze Ci powiedziec cenowo jak za nowa szafke pomimo ze z przerobka bedzie troche zabawy zeby to zrobic jak Pan Bog przykazal, a na boku bedzie mial grubsze roboty jak szafy czy jakies kuchnie, ale tak jak mowie, ja nie wyrokuje tylko znam rozne sytuacje. Ale jak stolarz to jedz do niego i zapytaj czy przerobi a nie nas tutaj Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts