zibi64 22.03.2015 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Dzień dobry, Mam pytanie - czy jest dopuszczalne ocieplenie poddasza (wełna + folia paroszczelna) przed położeniem tynków wewnętrznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 23.03.2015 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Dopuszczalne jest na pewno ale czy poprawne to nie wiem . My tak robiliśmy. Nic się nie stało. Wełna i folia były położone przed tynkami. Jedyny minus, to że trzeba było z folii tynk czyścić... wiadomo, panom nie zawsze się trafiło.... W jednym pomieszczeniu mieliśmy prowizoryczną czarną folię, (przyczepioną, żeby nie ubabrali wełny) i też było ok. Sprawdzaliśmy. Warunek to wietrzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi64 01.04.2015 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Dzięki Gremlinka, Pytanie już nie aktualne. Najpierw robimy tynki potem ocieplenie dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 01.04.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Jeśli jeszcze będziesz miał jakiekolwiek wątpliwości na temat kolejności prac po SSO to zajrzyj tutaj:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?67345-KOLEJNOŚĆ-PRAC-WYKOŃCZENIOWYCH-po-SSO&highlight=kolejnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi64 01.04.2015 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Jeśli jeszcze będziesz miał jakiekolwiek wątpliwości na temat kolejności prac po SSO to zajrzyj tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?67345-KOLEJNOŚĆ-PRAC-WYKOŃCZENIOWYCH-po-SSO&highlight=kolejnosc Tak, już nie raz przeglądałem podobne strony/tematy ale zawsze życie weryfikuje i zmusza do zmian... Dzięki za poradę. Finalnie "nawróciłem się" i robię zgodnie z zasadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 01.04.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Tak, już nie raz przeglądałem podobne strony/tematy ale zawsze życie weryfikuje i zmusza do zmian... Dzięki za poradę. Finalnie "nawróciłem się" i robię zgodnie z zasadami. Słusznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts