asc 23.03.2015 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Witam, czy mozecie mi doradzić czym doczyścić resztki po tynkowaniu?? Mam zabrudzoną prowadnice od okna przesuwanego. Próbowałam rozpuszczalnikiem, ale nic nie pomogło. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SO-JER 23.03.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 kwasem albo betondestruktor. Zalezy czy w pobliżu masz jakąś betoniarnie lub zakład produkujacy elementy z betonu. Pogadaj napewno pomogą. potrzebujesz tego dosłownie pół łyżeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 24.03.2015 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 A cos co bedzie normalnie dostepne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 24.03.2015 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Atlas szop powinien pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts